Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Γύρισμα της βρετανικής κωμικής σειράς “The Trip” στην Πύλο

Μία ακόμα ευκαιρία διεθνούς προβολής δίνει στη Μεσσηνία το γύρισμα στην Πύλο, την ερχόμενη Δευτέρα 1η Ιουλίου, ενός επεισοδίου από την βρετανική κωμική σειρά “The Trip”, στο πλαίσιο του τέταρτου κύκλου της, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην Ελλάδα.
Η εν λόγω σειρά, που ξεκίνησε να προβάλλεται στην Βρετανία το 2010, πρόκειται για sitcom (situation comedy/κωμωδία καταστάσεων) βασισμένη στους κωμικούς Στιβ Κούγκαν (Steve Coogan) και Ρομπ Μπράιντον (Rob Brydon) οι οποίοι ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη και ενώ απολαμβάνουν ένα γεύμα ή δείπνο, συζητούν για διάφορα θέματα αυτοσαρκαζόμενοι μεταξύ τους.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο η συγκεκριμένη σειρά έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, ήδη από τον πρώτο κύκλο της το 2010 -ο οποίος εκτυλίχθηκε στη βόρεια Αγγλία, όπως και ο δεύτερος-, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια ανάλογες “περιοδείες” των δύο πρωταγωνιστών στην Ιταλία το 2014 και την Ισπανία το 2016, ενώ ο φετινός κύκλος περιλαμβάνει γυρίσματα αποκλειστικά στην Ελλάδα, ένα από τα οποία θα γίνει στην Πύλο την ερχόμενη Δευτέρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα επεισόδια του 4ου κύκλου, από την χώρα μας, θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στην βρετανική τηλεόραση το 2020, από τα κανάλια Sky One and Now TV.
Οσον αφορά, τέλος, στα... πρακτικά ζητήματα, λόγω του γυρίσματος της εκπομπής στην περιοχή του λιμανιού της Πύλου, την Δευτέρα 1 Ιουλίου, η Τροχαία ενημερώνει ότι την συγκεκριμένη ημέρα, από τις 12 ώς τις 3 το μεσημέρι, θα ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος οχήματος στην οδό Τσαμαδού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ρενέ Πυώ και Τσικλητήρα, στις οποίες θα ισχύσει επίσης “απαγόρευση της στάθμευσης, καθώς και της αμφίδροµης κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος” σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου