Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ-ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ



Με αφορμή φήμες που κυκλοφόρησαν ότι το θέμα του οδικού άξονα Καλαμάτας-Ριζόμυλου-Πύλου-Μεθώνης έχει «λιμνάσει», ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Καραλής επισκέφτηκαν σήμερα το Υπουργείο Υποδομών , έπειτα από παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά προς τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη και έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι το θέμα θα εξεταστεί άμεσα προκειμένου να δρομολογηθούν οι σχετικές διαδικασίες.
Ανάλογη διαβεβαίωση έδωσε στον κ Σαμαρά και ο Υπουργός  ο οποίος αφου ενημερωθεί από τους αρμόδιους παράγοντες του Υπουργείου στη  συνέχεια θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση την προσεχή εβδομάδα με την συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων προκειμένου να διευθετηθούν τυχών εκκρεμότητες για την ομαλή εξέλιξη του έργου . 
Σημειώνεται ότι το θέμα του οδικού αυτού άξονα είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής δεδομένου ότι θα μειωθεί η χρονοαπόσταση πρόσβασης σε βασικά σημεία τουριστικής σημασίας της Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου