Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Θα δημοπρατηθούν έργα 2,5 εκ. στο δήμο Πύλου - Νέστορος

Δόθηκε το «πράσινο φως» από τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, μετά από συνάντηση που είχα μαζι του και τον ευχαριστώ, έτσι ώστε η Γενική Γραμμάτια Δημοσίων Έργων να δημοπρατήσει  τα έργα , προϋπολογισμου 2.500.000, που αφορούν τις  αποκαταστάσεις   των ζημιών που προκλήθηκαν  από την θεομηνία του Σεπτεμβρίου 2018 ( ΖΟΡΜΠΑΣ)  στα λιμάνια Πύλου, Γιάλοβας, Κορώνης, Μεθώνης και Φοινικούντας . 

Ο  Γ. Γραμματέας Δημοσίων  Έργων Γιώργος Καραγιάννης σε προηγούμενη  συνάντηση που είχαμε , δεσμεύτηκε ότι τα συγκεκριμένα έργα  θα υλοποιηθούν  άμεσα .
Να σημειωθεί ότι  αμέσως μετά την θεομηνία που έπληξε το Δήμο μας  προσπαθήσαμε και καταφέραμε  να εξασφαλίσουμε ,σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, χρηματοδότηση ύψους 2,5 εκ. ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στα λιμάνια.
«Συνεχίζουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να υπηρετούμε το Δήμο, διότι πάντα πίστευα και πιστεύω ότι ο τόπος είναι πάνω από τα πρόσωπα. Ένα ακόμα έργο σημαντικό βρίσκει τη λύση του». 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου