Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Πρόεδρος στην επέτειο της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου

Τις εκδηλώσεις για τη φετινή 192η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου θα τιμήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. 
Ο Πρόεδρος αποδέχθηκε σχετική πρόσκληση που του απηύθυναν από κοινού χθες, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, σε επίσκεψή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, τονίζοντας ότι “αποτελεί τιμή και ιδιαίτερη χαρά η παρουσία μου στον εορτασμό ενός ιστορικού γεγονότος, το οποίο σηματοδότησε τη δημιουργία του νεότερου ελληνικού κράτους”.

Κατά τη συνάντηση ο δήμαρχος γνωστοποίησε την επιθυμία του, όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Πύλου-Νέστορος. Ο κ. Παυλόπουλος αποδέχθηκε και την πρόταση αυτή της απονομής τιμητικής διάκρισης στο πρόσωπό του.
Ευχαριστώντας θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αποδοχή της πρόσκλησης, ο δήμαρχος δήλωσε: “Είναι υψίστης τιμής και σημασίας για το Δήμο Πύλου-Νέστορος, αλλά και για εμένα προσωπικά, η παρουσία του Πρώτου Πολίτη της χώρας και συντοπίτη μας κ. Προκόπη Παυλόπουλου στον τόπο μας. Η προσωπικότητά του και το έργο του αποτελούν τιμή και καύχημα τόσο για την γενέτειρά του όσο και για την πατρίδα μας”. 
Τέλος, ο κ. Καρβέλας ευχαρίστησε θερμά τον μητροπολίτη Μεσσηνίας, για τη συγκατάθεσή του στην πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Δήμο Πύλου-Νέστορος.

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΟ. !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή