Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεργασία της Costa Navarino για προσέλκυση ποδηλατικού τουρισμού

Η νέα συνεργασία του Navarino Outdoors στην Costa Navarino, με τη Huerzeler Bicycle Holidays, παρουσιάστηκε σε μια ενημερωτική εκδήλωση η οποία είχε στόχο να αναδείξει τις προοπτικές της Μεσσηνίας στην προσέλκυση ποδηλατικού τουρισμού. 
Η περιοχή αποτελεί έναν ανερχόμενο προορισμό για τον ποδηλατικό τουρισμό. Η νέα συνεργασία με τη Huerzeler έχει στόχο την περαιτέρω ενίσχυση αυτού του είδους αθλητικού τουρισμού. Με επαγγελματική υποστήριξη, άρτιο εξοπλισμό και οργάνωση, το Navarino Outdoors μαζί με τη Huerzeler απευθύνονται σε κάθε επισκέπτη, είτε αυτός θέλει να απολαύσει μια βόλτα είτε ενδιαφέρεται για υψηλές επιδόσεις. Ο ποδηλατικός σταθμός της Huerzeler περιλαμβάνει υπηρεσίες ενοικίασης, αποθήκευσης και επισκευών, αξεσουάρ για τα ποδήλατα, αλλά και οργανωμένα τουρ στην περιοχή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο CEO της Huerzeler Bicycle Holidays, Urs Weissο οποίος ανέφερε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε επιλέξει ως τον πρώτο μας ποδηλατικό σταθμό εκτός Ισπανίας, τη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Η αυθεντική μεσσηνιακή φιλοξενία, οι ωραίες διαδρομές και οι κατάλληλες υποδομές, εγγυώνται μια αξέχαστη ποδηλατική εμπειρία. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε πλέον μέρος της ιστορίας της Costa Navarino».
Ο Michael Widmer εκ μέρους του Navarino Outdoors σημείωσε: «Με χαρά παρουσιάζουμε σήμερα τη νέα συνεργασία με τη Huerzeler. Μαζί, θα αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο τον ποδηλατικό τουρισμό στη Μεσσηνία. Με εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας και άριστους επαγγελματίες, έχουμε τα κατάλληλα εφόδια για να κάνουμε γνωστή την περιοχή στους λάτρεις του αθλήματος και να τη βάλουμε στο χάρτη των ποδηλατικών προορισμών της Μεσογείου».
Eκ μέρους της ΤΕΜΕΣ ο Γιώργος Παναγέας, Facilities Management Director, πρόσθεσε: «Στην Costa Navarino, πιστεύουμε πολύ στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία του Navarino Outdoors με τη Huerzeler, γιατί θα ενισχύσει το προφίλ του ποδηλατικού τουρισμού σε όλη την περιοχή, αλλά και γιατί θα προσελκύσει επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, που μπορούν να απολαύσουν όσα έχει να προσφέρει η Μεσσηνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου