Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Νέες πτήσεις για Λονδίνο και Μάντσεστερ το καλοκαίρι

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό των αεροπορικών εταιρειών για την τουριστική σεζόν του 2020, το αεροδρόμιο "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" θα συνδέεται με 8 πτήσεις την εβδομάδα με το Λονδίνο και με 3 πτήσεις την εβδομάδα με το Μάντσεστερ. Τα πρώτα δρομολόγια ξεκινούν στις 31 Μαρτίου και τα τελευταία έχουν προγραμματιστεί για την 1η Νοεμβρίου, ενώ τους τρεις μήνες του καλοκαιριού θα υπάρχουν πτήσεις για το Ηνωμένο Βασίλειο κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή. Οι ενδιαφερόμενοι ταξιδιώτες κλείνουν ήδη εισιτήρια που ξεκινούν από 20 ευρώ (στις low cost πτήσεις) στις ιστοσελίδες και στις εφαρμογές των αεροπορικών εταιρειών British Airways, EasyJet, Ryanair και Jet2.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2 Steve Heapy ανακοίνωσε προχθές τις πτήσεις που συνδέουν την Καλαμάτα με Λονδίνο και Μάντσεστερ λέγοντας: «Η προσθήκη πτήσεων και διακοπών στη Λέσβο και την Πελοπόννησο είναι ακόμα μια φανταστική είδηση για τους παραθεριστές και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες.
Υπήρξε τεράστια ζήτηση για αυτούς τους δύο προορισμούς από το Μάντσεστερ και το αεροδρόμιο του Λονδίνου Stansted και είμαστε βέβαιοι ότι οι βραβευμένες πτήσεις και οι διακοπές μας θα είναι εξαιρετικά δημοφιλείς για τους παραθεριστές και στους δύο προορισμούς".
Συγκεκριμένα οι πτήσεις της Jet2 από Λονδίνο και Μάντσεστερ ξεκινούν στις 3 Μαΐου και ολοκληρώνονται την 1 Νοεμβρίου. Κάθε Κυριακή η πτήση από Λονδίνο θα αναχωρεί στις 6 π.μ. από το αεροδρόμιο Stansted και από την Καλαμάτα για την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου την ίδια μέρα στις 12.30 μ.μ. Κάθε Κυριακή η πτήση από Μάντσεστερ θα αναχωρεί στις 6 π.μ. και από Καλαμάτα την ίδια μέρα στις 12.55 μ.μ.
Οι πτήσεις της British Airways θα ξεκινήσουν στις 26 Απριλίου και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν στις 19 Οκτωβρίου. Κάθε Πέμπτη η πτήση από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου θα αναχωρεί στις 8.20 π.μ. και από το "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" στις 5.50 μ.μ. Κάθε Σάββατο η πτήση από το Λονδίνο θα αναχωρεί στις 2 μ.μ. και από την Καλαμάτα στις 8.35 μ.μ. Κάθε Κυριακή η πτήση από Λονδίνο έχει προγραμματιστεί να αναχωρεί στις 11.15 π.μ. και από Καλαμάτα στις 3.20 μ.μ.
Οι πτήσεις της Ryanair θα ξεκινήσουν στις 6 Ιουνίου και έχει προγραμματιστεί να σταματήσουν στις 26 Σεπτεμβρίου. Κάθε Σάββατο η πτήση θα αναχωρεί από το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου στις 12.50 μ.μ. και από το "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" στις 6.45 μ.μ.
Οι πτήσεις της EasyJet για Λονδίνο θα ξεκινήσουν στις 31 Μαρτίου. Κάθε Τρίτη η πτήση θα αναχωρεί από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου στις 5.35 π.μ. και από το αεροδρόμιο "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" στις 12 μ. Κάθε Σάββατο η πτήση θα αναχωρεί από το Λονδίνο στις 5.40 π.μ. και από το αεροδρόμιο "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" στις 12 μ. Από τις 23 Μαΐου και κάθε Τρίτη η πτήση θα αναχωρεί από το Λονδίνο στις 5.40 π.μ. και από την Καλαμάτα στις 12 μ.
Οι πτήσεις της EasyJet για Μάντσεστερ έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 2 Μαΐου. Κάθε Τρίτη η πτήση από Μάντσεστερ θα αναχωρεί στις 6.10 π.μ. και από Καλαμάτα στις 12.50 μ.μ. Κάθε Σάββατο η πτήση από Μάντσεστερ θα αναχωρεί στις 7.45 π.μ. και από Καλαμάτα στις 2.25 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου