Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3 Ιουλίου ξεκινούν οι πτήσεις της Condor

Στις 3 Ιουλίου ξεκινούν οι πτήσεις της Condor που θα συνδέσουν το αεροδρόμιο της Καλαμάτας με Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Μόναχο και Αμβούργο. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν δύο πτήσεις (Δευτέρα και Παρασκευή) για Μόναχο και Ντίσελντορφ και μία πτήση για Φρανκφούρτη (κάθε Δευτέρα) και Αμβούργο (κάθε Παρασκευή).
Αναλυτικά οι πτήσεις με άφιξη και αναχώρηση στην τοπική ώρα του αεροδρομίου:
 
Κάθε Δευτέρα η πτήση από Φρανκφούρτη θα ξεκινά στις 5.35 π.μ. και θα φτάνει στο "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" στις 9.20 π.μ. Το ίδιο αεροπλάνο θα αναχωρεί από Καλαμάτα στις 10.20 π.μ. και θα φθάνει στη Φρανκφούρτη στις 12.20 μ.μ. 
Κάθε Παρασκευή η πτήση από Αμβούργο θα αναχωρεί στις 6.30 π.μ. και θα φτάνει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 10.40 π.μ. Από την Καλαμάτα θα αναχωρεί στις 11.30 π.μ. και θα προσγειώνεται στο Αμβούργο στη 1.45 μ.μ. 
Η πτήση από Μόναχο κάθε Δευτέρα θα αναχωρεί στις 6.35 π.μ. και θα φτάνει στην Καλαμάτα στις 10 π.μ. Θα αναχωρεί από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 10.55 π.μ. και θα προσγειώνεται στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας στις 12.25 μ.μ. Την Παρασκευή η πτήση από τη βαυαρική πρωτεύουσα θα αναχωρεί στις 6 π.μ. και θα προσγειώνεται στην Καλαμάτα στις 9.25 π.μ. Θα αναχωρεί από την Καλαμάτα στις 10.25 π.μ. και θα φθάνει στο Μόναχο στις 11.55 π.μ. 
Η πτήση από Ντίσελντορφ κάθε Δευτέρα θα αναχωρεί στις 3.30 μ.μ. και θα φτάνει στην Καλαμάτα στις 7.40 μ.μ. Θα αναχωρεί από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 8.30 μ.μ. και θα φτάνει στο Ντίσελντορφ στις 10.40 μ.μ. 
Την Παρασκευή η πτήση από Ντίσελντορφ θα αναχωρεί στις 5.50 π.μ. και θα φθάνει στην Καλαμάτα στις 10 π.μ. Από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα αναχωρεί στις 11 π.μ. και θα προσγειώνεται στο Ντίσελντορφ στη 1.10 μ.μ. 
Χθες η Condor γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιεί πτήσεις από 8 γερμανικά αεροδρόμια (Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Αμβούργο, Ανόβερο, Στουτγάρδη, Λειψία και Βερολίνο) προς 14 ελληνικούς προορισμούς και συγκεκριμένα προς Καλαμάτα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κω, Κρήτη, Μύκονο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Ζάκυνθο. Απόφαση στρατηγικής σημασίας καθώς πρόκειται για τα μισά δρομολόγια από αυτά που θα πραγματοποιήσει συνολικά. 
Στην ίδια λογική, ανακοίνωσε ότι θα παρέχει ταξιδιωτικά πακέτα μέσω όλων των γερμανικών tour operators, ότι τα αεροπορικά της εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας της, των ταξιδιωτικών πρακτορείων και τηλεφώνου, ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα για όσους κάνουν κράτηση έως τις 31 Μαΐου να αλλάξουν δωρεάν την κράτησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου