Σάββατο 23 Μαΐου 2020

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ “Πόρτα” στον κορονοϊό από την Costa Navarino ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Με πρόσθετα υγειονομικά πρωτόκολλα από αυτά που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανοίξει την Παρασκευή 19 Ιουνίου η Costa Navarino. Το κύριο πλεονέκτημα όμως της αραιής δόμησης βοηθάει την λειτουργία ενός μικτού συστήματος φιλοξενίας με την αξιοποίηση που μπορεί να γίνει στις 50 ανεξάρτητες βίλες-σουίτες.
Η φυσιογνωμία του πολυτελούς συγκροτήματος αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση και δίνει σημαντικούς πόντους στην επιλογή του για ασφαλείς και άρα ξένοιαστες διακοπές. Και αυτό διότι η Costa Navarino είναι δομημένη μόνο κατά το 10% των 1.300 στρεμμάτων, ενώ πολλά δωμάτια έχουν δικές τους πισίνες. Και αυτά συμπληρώνονται από 21 εστιατόρια και μια όμορφη παραλία πάνω από 1,5 χλμ. Το κυριότερο όμως είναι τα πρόσθετα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει εκπονήσει η Costa Navarino πέρα από αυτά των κανόνων του υπουργείου Τουρισμού. 
Ολα αυτά κάνουν εξαιρετικά ασφαλή τον προορισμό, κάτι το οποίο “κυνηγούν” με κάθε λεπτομέρεια τα χοντρά πορτοφόλια κυρίως από το εξωτερικό. Να ληφθεί υπ’ όψιν ότι αρκετοί πελάτες έρχονται κατ’ ευθείαν στο αεροδρόμιο “Καπετάν Βασίλης” το οποίο ανοίγει την 1η Ιουλίου με ιδιωτικά αεροπλάνα ή με ειδικά ναυλωμένες πτήσεις, εκτός βέβαια των πολλών που χρησιμοποιούν τις τακτικές πτήσεις από όλη την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου