Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Ο ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΑΓΟΡΑΣΕ 2 ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ COSTA NAVARINO Τη χρυσή βίζα περιμένει για να γίνει Μεσσήνιος

Ελληνας και μάλιστα Μεσσήνιος πολιτογραφείται οσονούπω ο Σέρβος μπασκετμπολίστας Νίκολα Μιλουτίνοφ κάνοντας χρήση της χρυσής βίζας που δίδεται σε όσους ξένους κάνουν επενδύσεις πάνω από 250.000 ευρώ στην Ελλάδα.
Ο μέχρι πρότινος σέντερ του Ολυμπιακού και ήδη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αγόρασε δύο παραθεριστικές κατοικίες στην Costa Navarino αξίας περίπου 1,5 εκ. ευρώ και με την επένδυσή του αυτή δικαιούται και με το παραπάνω τη χρυσή βίζα.
Και ενώ τέτοιες επενδύσεις επωνύμων είναι “κράχτης” για την ελληνική οικονομία, το κράτος και συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη Μεσσηνία δουλεύουν με ρυθμό χελώνας και καθυστερούν -άγνωστο με ποια αιτιολογία- την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στον Μιλουτίνοφ, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, επείγεται να ολοκληρώσει τις διαδικασίες πριν αναχωρήσει για Μόσχα όπου θα αρχίσει την προετοιμασία.
Είναι κατανοητό πλέον ότι όλοι οι τοπικοί παράγοντες πρέπει να πιέσουν για να λήξει το θέμα, αλλά και να μην έχουμε τυχόν επαναλήψεις σε ανάλογες περιπτώσεις, ώστε να απογοητεύονται οι υποψήφιοι επενδυτές και να ανακρούουν πρύμνα... για άλλες πολιτείες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σε πρόσφατες δηλώσεις του εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου