Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΥΛΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Αγαπητοί/ές Κύριοι/ες, 
Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας για τη σημαντική αποστολή προς το σχολείο μας εξοπλιστικών ειδών, για την κάλυψη βασικών αναγκών, την αποστολή των οποίων είχαμε αιτηθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. 
Η αναβάθμιση των έργων υποδομής Παιδείας της Πύλου, αποτέλεσε και αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα του άξιου συμπατριώτη μας, πρώην Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, η οποία και προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Μεσσήνιου Διευθύνοντος Συμβούλου των Κτηριακών Υποδομών Α.Ε. κ. Αθανασίου Γιάνναρη, προκειμένου να τελεσφορήσει το πάγιο αίτημά μας.
 
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε όλους τους εργαζόμενους στην εταιρεία Κτηριακές Υποδομές Α.Ε., δύναμη και διάθεση, ώστε να συνεχίσετε το ιδιαίτερης κοινωνικής σημασίας έργο σας. 
Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν αυτοψίες από δύο κλιμάκια μηχανικών της εταιρείας για την: 
1. Αποκατάσταση της στέγης του σχολείου και την επισκευή όλων των τεχνικών ελλείψεων και 
2. Διερεύνηση της δυνατότητας επέκτασης του σχολικού συγκροτήματος, ώστε να προχωρήσει η διενέργεια της μελέτης και η υλοποίηση του εν λόγω έργου, λόγω της αλματώδους αύξησης του μαθητικού δυναμικού (190 μαθητές το Λύκειο και 220 μαθητές το Γυμνάσιο), όπου ήδη οριακά καταφέρνουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες στέγασής τους. 
Ευελπιστώντας στην άμεση υλοποίηση και αυτού του προγραμματισμού τονίζουμε ότι αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και βοήθειας, ειδικά στις σημερινές εποχές, θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! 

                                             Με τιμή 
 Ο Διευθυντής                                                Ο Διευθυντής       
του ΓΕ.Λ. Πύλου                                     του Γυμνασίου Πύλου  
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ                    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΓΚΛΗΣ 
   Μαθηματικός                                               Φυσικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου