Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Δεσμεύτηκε μέσα σε δύο μήνες το 25% των βιλών στο Rolling Greens, του Costa Navarino

Το 25% από τις νέες βίλες στη γειτονιά Rolling Greens, του Costa Navarino, έχουν δεσμευτεί, σύμφωνα με ενημέρωση του Διευθυντή του Εμπορικού Τμήματος για τα Ακίνητα Ελευθέριου Τασσούλα.

Σε λιγότερο από δύο μήνες από την επίσημη παρουσίασή τους, το 25% των βιλών της νέας γειτονιάς έχει δεσμευτεί. Ταυτόχρονα, δόθηκαν στη δημοσιότητα και πιο πρόσφατες εικόνες των νέων βιλών στη γειτονιά Rolling Greens.

Στη καρδιά του resort, με θέα το Ιόνιο και το γήπεδο γκολφ, οι διαθέσιμες βίλες θα προσφέρουν στους ιδιοκτήτες πρόσβαση όλες τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του The Romanos, Α Luxury Collection resort.

Ταυτόχρονα,παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες concierge και property management, καθώς και δυνατότητα βραχυπρόθεσμης ενοικίασης με ειδικούς όρους.

Η συνολική εσωτερική επιφάνεια των βιλών τεσσάρων υπνοδωματίων είναι 295 τ.μ., ενώ των τριών υπνοδωματίων είναι 235 τ.μ. Οι τιμές ξεκινούν από €1.200.000.

Ο σχεδιασμός βασίζεται στις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, με στοιχεία φυσικής σκίασης και φωτισμού, φυτεμένες οροφές και αμεσότητα με το φυσικό περιβάλλον.

Οι θέες εκτείνονται στο πράσινο του γκολφ και καταλήγουν στο καταγάλανο του Ιονίου πελάγους. Όλες οι βίλες αναπτύσσονται σε περιβάλλοντα χώρο 700 έως και 1.300 τ.μ. και έχουν ιδιωτική πισίνα, κήπο, sun deck, BBQ, στεγασμένους εξωτερικούς χώρους και πάρκινγκ δύο αυτοκινήτων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου