Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ



Με την υπογραφή της σύμβασης για την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού προχωρούν οι διαδικασίες για την αναβάθμιση και ανακατασκευή των παιδικών χαρών του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

 Η σύμβαση υπογράφηκε σήμερα, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 από το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα και την εταιρεία  «ΒΟΡΒΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.». Ο προϋπολογισμός του έργου είναι της τάξεως των 264 χιλιάδων ευρώ, ποσό το οποίο θα καλυφθεί από το πρόγραμμα Φιλόδημος 2 του Υπουργείου Εσωτερικών και ιδίους πόρους του Δήμου.

 Ειδικότερα, οι παιδικές χαρές στις οποίες θα γίνουν οι παρεμβάσεις είναι στις Κοινότητες Χώρας, Χαρακοπιού, Σουληναρίου, Μεθώνης, Αμπελοφύτου, Βασιλιτσίου και Μεσοποτάμου.

 Αναφερόμενος στην εν λόγω σύμβαση, ο Δήμαρχος δήλωσε: «Γνωρίζοντας τη νομοθεσία και τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι παιδικές χαρές, για την ασφάλεια των παιδιών, προχωράμε στην αναβάθμισή τους. Στόχος μας είναι όλες οι Κοινότητες του Δήμου μας να έχουν μια σύγχρονη και πιστοποιημένη παιδική χαρά, για να μπορούν τα παιδιά να χαίρονται τις εξωτερικές δραστηριότητες και να ψυχαγωγούνται με ασφάλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου