Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Εγκριση μελετών για σχέδιο πόλης Κορώνης

 


Τα πρακτικά των διαγωνισμών και την κατακύρωση των συμβάσεων για τις μελέτες τοπογραφικής αποτύπωσης και αναθεώρησης του σχεδίου πόλης Κορώνης, πρόκειται να εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύλου - Νέστορος αύριο Τρίτη, στις 9 το πρωί, με τηλεδιάσκεψη. 

Ακόμα, η επιτροπή αναμένεται να ασχοληθεί με: Την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4745/2020 (διατάξεις για αντιμετώπιση του Covid-19 από τους ΟΤΑ), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 175 του ν. 4764/2020.

 

Την έγκριση του 2ου πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού και την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας χωρητικότητας 12 κυβικών. Την έγκριση του 1ου πρακτικού για τις μελέτες ωρίμανσης και τα τεύχη δημοπράτησης για Πράσινο Σημείο και για το έργο αντιμετώπισης ζημιών οδοποιίας λιμένων του δήμου. Την παράταση της ημερομηνίας υποβολής των υπολειπόμενων δικαιολογητικών κατακύρωσης κατά 15 ημέρες για το διαγωνισμό του έργου έκτακτης αποκατάστασης και προστασίας του αγωγού διάθεσης (χερσαίου και υποθαλάσσιου) και του φρεατίου φόρτισης της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Μεθώνης λόγω θεομηνίας, κατόπιν αιτήματος του προσωρινού αναδόχου. Τη χορήγηση παράτασης προθεσμίας χρόνου ολοκλήρωσης της προγραμματικής σύμβασης και την τροποποίηση του χρονοδιαγράμματος έως 31 Μαρτίου υλοποίησης της επικαιροποίησης ΣΧΟΟΑΠ Μεθώνης. Τον εξωδικαστικό συμβιβασμό μεταξύ του δήμου και του δικηγόρου Αθηνών Χρήστου Στεφάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου