Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΤΟΥ Νεκρός από αναθυµιάσεις 58χρονος στην Πύλο

 Μπροστά σε ένα µακάβριο θέαµα βρέθηκαν χθες µισή ώρα µετά τις 5 το πρωί οι πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιµακίου Πύλου, καθώς κλήθηκαν από γείτονες να βοηθήσουν έναν 58χρονο, ο οποίος πέθανε από αναθυµιάσεις όταν τα σκεπάσµατα του κρεβατιού του έπιασαν φωτιά.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να αντιµετώπιζε κινητικά προβλήµατα και οι πυροσβέστες τον βρήκαν απανθρακωµένο από τα γόνατα και κάτω. Μάλιστα, φαίνεται ότι προσπάθησε και σηκώθηκε από το κρεβάτι για να γλιτώσει, αλλά δεν κατάφερε τελικά να βγει έξω, καθώς ήταν µόνος του στο σπίτι. 

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, όταν έφτασε βοήθεια η φωτιά είχε ήδη σβήσει, ενώ κλήθηκε και ο ιατροδικαστής του Νοσοκοµείου Καλαµάτας Γιάννης ∆ούζης. Από την νεκροψία, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 58χρονου οφείλεται σε δηλητηρίαση από µονοξείδιο του άνθρακα. 

Για το πώς πήραν φωτιά τα σκεπάσµατα του κρεβατιού αναµένεται να απαντηθεί από την προανάκριση που διεξάγεται από τους αξιωµατικούς τού Ανακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαµάτας. Οι πρώτες ενδείξεις, ωστόσο, αναφέρουν ότι πιθανόν η φωτιά να ξεκίνησε από αναµµένο τσιγάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου