Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Κρούσμα σε εκπαιδευτικό στην Πύλο

 Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό εντοπίστηκε στην Πύλο. Ετσι χθες έγινε απολύμανση στα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και τον παιδικό σταθμό της πόλης. 

Συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή Πύλου-Νέστορος σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Μεσσηνίας, τηρώντας τις προβλεπόμενες υγειονομικές διατάξεις, πραγματοποίησε σχολαστική απολύμανση σε όλες τις αίθουσες και τους κοινόχρηστους χώρους των ως άνω σχολικών μονάδων. 

Η ΣΤ’ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου θα παραμείνει κλειστή, όπως ορίζει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, ενώ οι μαθητές θα τεθούν σε υποχρεωτική απομόνωση. 

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας από την πλευρά του επεσήμανε για μια ακόμη φορά την ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, επισημαίνοντας ότι η εξάπλωση έχει άμεση σχέση με την ατομική μας υγιεινή και υπευθυνότητα. «Απευθύνω έκκληση προς όλους τους συνδημότες μου να συνεχίσουν να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και αυτή τη δύσκολη φάση της πανδημίας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου