Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

“Greek Freak” από τη Faliro House του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου


Τα γυρίσματα της μεγάλης παραγωγής της Disney «Greek Freak» με εκτέλεση παραγωγής τη Faliro House του Μεσσήνιου Χρήστου Κωνσταντακόπουλου, θα ξεκινήσουν άμεσα. Οπως αναφέρει το protothema.gr θα λάβουν χώρα κατά κύριο λόγο στον τόπο καταγωγής του διάσημου μπασκετμπολίστα, τα Σεπόλια, και σε άλλα μέρη της Αθήνας. 

Πρόκειται ουσιαστικά για τη βιογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και κυρίως για τα παιδικά-εφηβικά του χρόνια στην Ελλάδα - μέχρι τη στιγμή που διεκδίκησε το όνειρό του στην Αμερική. Ο ίδιος, μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, ζήτησε, αν γίνεται, η ταινία να είναι μοιρασμένη με πρωταγωνιστές παιδιά από την Ελλάδα και τη Νιγηρία. Το σενάριο της ταινίας είναι του Αράς Αμέλ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως χάρη στον νέο νόμο και τις πρωτοβουλίες που προωθούν το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων (ΕΚΟΜΕ) και το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μόνο μέσα στο 2021 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί 30-35 νέα πρότζεκτ, με σύνολο χρηματοδότησης στα 20 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά έχουν αυξηθεί τα ποσά που θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό, προσδοκώντας συνολικά να ξεπεράσουν τα 70 εκατ. ευρώ! Το καλοκαίρι αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα μια πλειάδα αστέρων, όπως οι Ντάνιελ Κρεγκ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Κρις Εβανς, Μάικλ Σάνον, αλλά και ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ μαζί με τους Βίγκο Μόρτενσεν και Λεά Σεϊντού, μετατρέποντάς τη σε ένα μεγάλο σκηνικό για παραγωγές πρώτης γραμμής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου