Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Μεγάλη ζήτηση κατοικιών στην Costa Navarino


Η ΤΕΜΕΣ Α.Ε. επιταχύνει το νέο πρόγραµµα κατασκευής κατοικιών στην Costa Navarino λόγω της αυξηµένης ζήτησης "για βίλες οι οποίες προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την απαραίτητη ιδιωτικότητα".

 Αυτό τονίζει η στήλη dark room της ιστοσελίδας newmoney.gr προσθέτοντας ότι η οικογένεια Κωνσταντακόπουλου νιώθει δικαιωµένη από τις νέες τάσεις στον high income τουρισµό που επέβαλε η πανδηµία, επειδή είναι ένας τοµέας στον οποίο έχει ποντάρει πολλά ο όµιλος, όπως φαίνεται από το success story των Costa Navarino Residences και των πιο προσιτών διαµερισµάτων The Residences at The Westin Resort Costa Navarino.

 

Σύµφωνα µε την ίδια στήλη "πριν από λίγες µέρες το ∆.Σ. της ΤΕΜΕΣ αποφάσισε να ξεκινήσει τάχιστα την κατασκευή της επόµενης «φουρνιάς» βιλών και µάλιστα µε τη µέθοδο της αυτεπιστασίας. Πρόκειται για το σχέδιο που είχε ανακοινωθεί πέρυσι τον Ιούνιο και αφορά τη νέα γειτονιά Rolling Greens, η οποία θα περιλαµβάνει 42 πολυτελείς βίλες, µαζί βέβαια µε τα συνοδευτικά έργα υποδοµής κοινόχρηστων χώρων και πρόσβασης σε δίκτυα οργανισµών κοινής ωφελείας. 

Οι βίλες θα αναπτυχθούν εντός του συνολικής έκτασης 1.300 στρεµµάτων Navarino Dunes, στην περιοχή του Ρωµανού, σε ένα από τα πιο µαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου. 

Στη γειτονιά Rolling Greens θα δηµιουργηθούν βίλες 7 αρχιτεκτονικών τύπων, εµβαδού 235-295 τ.µ., µε 3-4 υπνοδωµάτια σε περιβάλλοντα χώρο από 700 τ.µ έως 1.300 τ.µ. και µε τιµή εκκίνησης από 1,2 εκατ. ευρώ.

 Όλες θα έχουν δυτικό προσανατολισµό, θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course, θα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, καθώς και το πλεονέκτηµα ότι µπορούν να διατεθούν προς ενοικίαση µε ειδικούς όρους, σύµφωνα µε τη νοµοθεσία που διέπει τα Σύνθετα Τουριστικά Καταλύµατα. Θα παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους «µε το κλειδί στο χέρι», ενώ θα καλύπτονται µε πλήρεις υπηρεσίες συντήρησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου