Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

“ΚΤΥΠΟΥΣΕ” ΣΕ ΠΥΛΙΑ – ΤΡΙΦΥΛΙΑ – ΗΛΕΙΑ Σύλληψη 25χρονου που είχε κλέψει πάνω από 20.000 ευρώ

 Πάνω από 20.000 ευρώ ήταν το περιουσιακό όφελος που είχε αποκοµίσει ένας 25χρονος µαζί µε άγνωστους ακόµα συνεργούς του από κλοπές σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας και της Ηλείας. 

Έπειτα από οργανωµένη έρευνα της Ασφάλειας Καλαµάτας σε συνεργασία µε τα Αστυνοµικά Τµήµατα Πύλου - Νέστορος και Κορώνης, προέκυψε πως ο 25χρονος Έλληνας εµπλέκεται σε τουλάχιστον 18 κλοπές και απόπειρες σε σπίτια και αυτοκίνητα σε Πυλία, Τριφυλία και Ηλεία.

 

Ο νεαρός µαζί µε τους συνεργούς του, που ακόµα δεν έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως, έδρασαν από τις 9 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου διαπράττοντας 11 διαρρήξεις και κλοπές σε οχήµατα και ακόµα 3 αντίστοιχες απόπειρες, καθώς και 4 διαρρήξεις - κλοπές σε σπίτια. Από την εγκληµατική τους δράση είχαν αφαιρέσει µεταξύ άλλων χρήµατα, χρυσαφικά, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, παλαιά νοµίσµατα, είδη ρουχισµού, προσωπικά έγγραφα κ.ά., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 20.000 ευρώ, σύµφωνα µε τους ιδιοκτήτες τους. 

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται επίσης ένας 50χρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται να είχε βοηθητική δράση στην οµάδα. 

Σε βάρος του 25χρονου σχηµατίστηκε δικογραφία για διακεκριµένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών. Η σχηµατισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαµάτας, ενώ η αστυνοµική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαµάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου