Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Υπογειοποίηση καλωδίων στη Χώρα

 


Την ταχύτατη πρόοδο των εργασιών υπογειοποίησης του εναέριου µετασχηµατιστή και των καλωδίων του δηµοτικού φωτισµού Χώρας, επιβεβαίωσε µε επίσκεψή του χθες το πρωί στο εκτελούµενο έργο ο δήµαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, παρουσία του αντιδηµάρχου ∆ηµήτρη Γαϊτάνη και του προέδρου της Κοινότητας Χώρας ∆ιονύση ∆ηµητρόπουλου.
 

“Το εν εξελίξει έργο πρόκειται να ολοκληρωθεί σε σύντοµο χρονικό διάστηµα, καθώς συγκαταλέγεται στις προτεραιότητές µας”, δήλωσε ο δήµαρχος υπογραµµίζοντας ότι “η ενίσχυση της ασφάλειας του δικτύου ηλεκτροδότησης συµβάλλει στην προστασία των συνανθρώπων µας και στην ανάπτυξη της περιοχής µας. Το έργο υπογειοποίησης στην Κοινότητα Χώρας αποτελεί µέρος ενός συνόλου παρεµβάσεων που πραγµατοποιεί ο δήµος για τη διασφάλιση των συνθηκών διαβίωσης των δηµοτών. Παρόµοια έργα έχουν ήδη υλοποιηθεί στην Κορώνη, ενώ προγραµµατίζονται και σε άλλες κοινότητες του δήµου”. 

Το έργο της αποξήλωσης του εναέριου µετασχηµατιστή και των καλωδίων δηµοτικού φωτισµού, καθώς επίσης και της υπογειοποίησής τους στην Κοινότητα Χώρας, έχει προϋπολογισµό 87.000 ευρώ και φορέα υλοποίησης τον ∆Ε∆∆ΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου