Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Εθελοντική αιµοδοσία στην Costa Navarino

 


Εθελοντική αιµοδοσία πραγµατοποιήθηκε την περασµένη Πέµπτη στην Costa Navarino σε συνεργασία µε τη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας. Μάλιστα η ανταπόκριση ήταν τόσο µεγάλη που θα πραγµατοποιηθεί νέα αιµοδοσία στο ξεκίνηµα της επόµενης τουριστικής περιόδου. 

Όπως τονίζεται σε σχετική ενηµέρωση του αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκοµείου Μεσσηνίας ∆ηµήτρη Λαµπρόπουλου: 

«Η διοίκηση και οι εργαζόµενοι στην Costa Navarino διατηρούν επί σειρά ετών “τράπεζα αίµατος” προκειµένου να καλυφθούν τυχόν ανάγκες της τοπικής κοινωνίας καθώς και του προσωπικού και των οικογενειών τους. Κλιµάκιο του Τµήµατος Αιµοδοσίας του Νοσοκοµείου µας επισκέφθηκε από τις 10:00 έως τις 21:00 τις εγκαταστάσεις της Costa Navarino. Ευχαριστούµε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της εταιρείας για την τέλεια οργάνωση και άψογη συνεργασία καθώς και όλους τους εθελοντές αιµοδότες της Costa Navarino. 

Επειδή η ανταπόκριση των εργαζοµένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αιφνιδίασε ευχάριστα όλους µας, ορίσαµε νέα εθελοντική αιµοδοσία στο ξεκίνηµα της επόµενης τουριστικής περιόδου. 

Ευχόµαστε η πρωτοβουλία των εργαζοµένων και της διοίκησης της Costa Navarino να αποτελέσει παράδειγµα προς µίµηση και από άλλες κοινωνικές οµάδες και άτοµα. 

Το πρόβληµα της έλλειψης αίµατος έχει δραµατικές διαστάσεις στην πατρίδα µας και µόνο η εθελοντική αιµοδοσία όλων µας µπορεί να βοηθήσει στην επίλυσή του». 

Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου