Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

“NAVARINO CHALLENGE” Τιµά Τεντόγλου και Ποµάσκι

 


Το “Navarino Challenge”, η κορυφαία γιορτή του αθλητικού τουρισµού επιστρέφει για 9η χρονιά στην Costa Navarino και την Πύλο, από 15 έως 17 Οκτωβρίου, ενώνοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων, ερασιτέχνες και επαγγελµατίες. Με το παγκόσµιο µήνυµα «ο αθλητισµός ενώνει» η διοργάνωση προωθεί τα οφέλη της άσκησης, των Ολυµπιακών αξιών και του ευ αγωνίζεσθαι µέσα από τον αθλητισµό.

Στο πλαίσιο των αθλητικών δράσεων του “Navarino Challenge”, η διοργάνωση θα τιµήσει τον άνθρωπο που µας έκανε όλους υπερήφανους στους Ολυµπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

Τον χρυσό Ολυµπιονίκη στο άλµα εις µήκος Μίλτο Τεντόγλου, καθώς και τον κορυφαίο προπονητή του, που βρίσκεται πίσω από όλες τις σηµαντικές επιτυχίες του, Γιώργο Ποµάσκι. Το “Navarino Challenge”, τιµώντας τον τόπο καταγωγής του παγκοσµίου φήµης θρύλου και χρυσού Ολυµπιονίκη, γεννηµένου στην Πύλο, Κωστή Τσικλητήρα θα περιλαµβάνει για πρώτη φορά τη δραστηριότητα του µήκους άνευ φοράς στην Costa Navarino. 

Ο σπουδαίος αθλητής µαζί µε τον προπονητή του θα δώσουν την ευκαιρία σε µικρούς και µεγάλους να δοκιµάσουν τα άλµατα τους και να επιχειρήσουν να ξεπεράσουν το παγκόσµιο ρεκόρ 3,47µ. του Τσικλητήρα. 

Τρέξιµο στη Βοϊδοκοιλιά, καγιάκ και µπιτς βόλεϊ 

Οι συµµετέχοντες στο “Navarino Challenge 2021”, θα έχουν ακόµα την ευκαιρία να τρέξουν σε έναν από τους κορυφαίους Ηµιµαραθωνίους 21,1χλµ. στην Ελλάδα, µαζί µε τον Ελληνοαµερικανό υπερµαραθωνοδρόµο Κωνσταντίνο Καρνάζη ή να επιλέξουν ανάµεσα στη διαδροµή των 10χλµ. και τη διασκεδαστική διαδροµή των 5χλµ. by Samsung, την οποία µπορούν να ακολουθήσουν ακόµα και µε δυναµικό βάδισµα. Αντίστοιχα οι µικρότεροι φίλοι µπορούν να συµµετάσχουν στην παιδική διαδροµή του 1χλµ, που είναι διαθέσιµη για παιδιά 10-14 ετών και παιδιά έως 9 ετών. Οι συµµετέχοντες στο τρέξιµο µπορούν να κινηθούν άµεσα και να λάβουν µέρος, συµπληρώνοντας την ειδική φόρµα. Ο παιδικός αγώνας διεξάγεται χωρίς κόστος συµµετοχής. 

Να σηµειωθεί λόγω των αυστηρών υγειονοµικών µέτρων που θα ισχύουν, πως όσοι συµµετέχοντες στο τρέξιµο µένουν εκτός Costa Navarino θα πρέπει να έχουν µαζί τους είτε πιστοποιητικό εµβολιασµού, είτε πιστοποιητικό νόσησης (ισχύος έως 6 µηνών). 

Στην ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται, µεταξύ άλλων, ότι οι συµµετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν βόλτα µε καγιάκ, ενώ θα γίνει και τουρνουά µπιτς βόλεϊ στο “ Navarino Challenge King of the Court Beach Volley Tournament by Samsung” που θα πραγµατοποιηθεί στην αµµώδη παραλία The Dunes Beach, µε πρεσβευτή τον πρώην διεθνή Έλληνα πετοσφαιριστή και ρέκορντµαν συµµετοχών µε την Εθνική Ελλάδος, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη ή στα καθιερωµένα µαθήµατα beach volley by Samsung. 

Να σηµειωθεί ότι όλες οι δραστηριότητες του beach volley πραγµατοποιούνται µε την υποστήριξη του Triantafyllidis Beach Arena. 

Στο πλαίσιο των φετινών δράσεων ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης δήλωσε σχετικά: «Με µεγάλη µας χαρά, µετά τη δύσκολη αυτή περίοδο, το” Navarino Challenge King of the Court Beach Volley Tournament” επανέρχεται στη διοργάνωση. Υπάρχει ήδη µεγάλη ανταπόκριση και ενθουσιασµός. Τόσο εµείς ως διοργανωτές όσο και ο κόσµος το αναµένουµε µε µεγάλη ανυποµονησία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου