Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Νεκρή 56χρονη σε τροχαίο με νεκροφόρα

 


Τραγική κατάληξη είχε η σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στην εθνική οδό Γαργαλιάνοι - Ρωμανού χθες το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 56χρονη κάτοικος Γαργαλιάνων, οδηγός του ενός οχήματος και να τραυματιστούν 3 ακόμη άτομα. 

Η σφοδρή σύγκρουση έγινε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Γαργαλιάνοι - Ρωμανού, ανάμεσα σε μία νεκροφόρα, η οποία μάλιστα μετέφερε μία σορό, και σε ένα μικρό βαν με τρέιλερ. Στο σημείο επικράτησε πανικός και αμέσως βρέθηκαν εκεί τρία οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων με 7 άτομα προσωπικό, που απεγκλώβισαν τους τραυματίες από τα δύο οχήματα, τους οποίους και παρέλαβαν 3 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από Φιλιατρά και Πύλο. 

Δυστυχώς στα τραύματά της υπέκυψε η οδηγός του βαν, ενώ τραυματίστηκαν ο οδηγός της νεκροφόρας ο οποίος και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, και δύο ακόμη άτομα, μία γυναίκα και ένας άνδρας βουλγαρικής καταγωγής που επέβαιναν στο βαν. Στο σημείο έσπευσε άλλη νεκροφόρα προκειμένου να παραλάβει τη σορό που μετέφερε αυτή που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα. 

Προανάκριση διενεργείται από το ΑΤ Γαργαλιάνων. 

Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου