Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Βοήθεια σε απόρους στο Δήµο Πύλου - Νέστορος


Προϊόντα µοιράζει σήµερα στην Πύλο και στην Κορώνη, ο ∆ήµος Πύλου – Νέστορος, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράµµατος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδροµής του Ταµείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD). 

Η  διανοµή προϊόντων πραγµατοποιείται στο ∆ηµαρχείο στην Πύλο από 8.30 π.µ. έως 11.30 π.µ. και στο δηµοτικό κατάστηµα Κορώνης από 12.30 έως 3 µ.µ.

 

Τα προϊόντα που θα διανεµηθούν στις οικογένειες, είναι: Είδη παντοπωλείου (υγρό πιάτων, υγρά µαντηλάκια, ελαιόλαδο, φακές, φέτα, ζυµαρικά, µωροµάντηλα, σκόνη για πλύσιµο ρούχων, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, ρύζι, βόειο κρέας, αλεύρι, χυµός ντοµάτας, πατάτες, γάλα εβαπορέ, φασόλια, τόνος σε κονσέρβα, λεµόνια, φυσικός χυµός πορτοκάλι, µέλι, ρεβίθια, αλκοολούχα λοσιόν, γραβιέρα, χλωρίνη, καρότα κλπ. Η διανοµή γίνεται µέσω της ηλεκτρονικής εφαρµογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν µαζί οποιοδήποτε επίσηµο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του δικαιούχου και των προστατευόµενων µελών της οικογένειάς τους, καθώς και την αστυνοµική τους ταυτότητα. 

Σε περίπτωση που ο ωφελούµενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σηµείο διανοµής, τα προϊόντα µπορούν να παραλαµβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση µε βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνοµία ή ΚΕΠ). 

Κατά τη διανοµή, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής µάσκας και η τήρηση αποστάσεων, σύµφωνα µε τις υγειονοµικές διατάξεις περί προστασίας από τον covid-19. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να επικοινωνούν µε το Τµήµα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισµού - Αθλητισµού και Πρόνοιας στα τηλέφωνα: 

27233 60230 (Γιαλλελή Αναστασία), 27233 60246 (Σκόκου Αντωνία) και 27633 60017 (Κουρούπη Μαρία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου