Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Κοινωνικοπολιτιστικό κέντρο στη Χώρα

 Το δρόµο της υλοποίησης παίρνει το έργο των επισκευαστικών εργασιών διαµόρφωσης κτηρίου της Κοινότητας Χώρας για τη δηµιουργία κοινωνικοπολιτιστικού κέντρου, προϋπολογισµού 562.000 ευρώ, από το ∆ήµο Πύλου - Νέστορος.

Ο δήµαρχος Παναγιώτης Καρβέλας υπέγραψε τη σύµβαση µε τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “Π. Σκριβάνος - Π. Γρουσουζάκος Ο.Ε.”.

Το έργο που θα υλοποιηθεί µε έκπτωση 3%, µε συµβατική προθεσµία 12 µήνες, συγχρηµατοδοτείται από το υπουργείο Πολιτισµού, το Πράσινο Ταµείο και ιδίους πόρους.

Σε δήλωσή του ο δήµαρχος Π. Καρβέλας ανέφερε ότι “η δηµιουργία του Κοινωνικοπολιτιστικού Κέντρου στις αποθκες ΑΤΕ Χώρας γίνεται πραγµατικότητα ύστερα από τις ενέργειες της παρούσας δηµοτικής αρχής.

Αποδεικνύουµε έµπρακτα και καθηµερινά ότι κάνουµε πράξη τις δεσµεύσεις και το όραµά µας. Αξιοποιούµε τα χρηµατοδοτικά εργαλεία για να βελτιώσουµε την ποιότητα ζωή των δηµοτών µας και διασφαλίζουµε το µέλλον της περιοχής µας. Συνεχίζουµε το έργο µας µε υπευθυνότητα, µεθοδικότητα και αποτελεσµατικότητα”.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Εργο κατασκευής και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων, προϋπολογισµού 540.000 ευρώ, δηµοπρατεί ο ∆ήµος Πύλου - Νέστορος. Η ηµεροµηνία λήξης υποβολής των προσφορών έχει οριστεί στις 24 Ιουλίου. Το έργο που χρηµατοδοτείται από το πρόγραµµα “Φιλόδηµος ΙΙ” και έχει προθεσµία υλοποίησης 5 µήνες από την ηµέρα υπογραφής της σύµβασης µε τον ανάδοχο, προβλέπει: Την κατασκευή γηπέδων αντισφαίρισης στη Χώρα και στην Πύλο. Την κατασκευή διπλού γηπέδου αντισφαίρισης στο Αθλητικό Κέντρο Μεθώνης. Την επισκευή του υφιστάµενου γηπέδου καλαθοσφαίρισης, γενικές επισκευές - χρωµατισµούς του κτηρίου κερκίδων - αποδυτηρίων και διαµορφώσεις στον περιβάλλοντα χώρο για τη δηµιουργία χώρου στάθµευσης στο ίδιο αθλητικό κέντρο. Στεγανοποίηση της οροφής στο κλειστό γυµναστήριο Πύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου