Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ Ζητεί διά ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

 


Να γίνονται δια ζώσης οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου - Νέστορος και ειδικά σε σοβαρά θέματα όπως είναι η ψήφιση του προϋπολογισμού, ζητεί εγγράφως από τη δημοτική αρχή, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Καφαντάρης. 

Επισημαίνει πως το ζητεί για δεύτερη φορά, καθώς την πρώτη που το είχε ζητήσει, στις 7 Φεβρουαρίου, ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Συμβουλίου δεν το έλαβαν υπόψη τους. 

Ο κ. Καφαντάρης, αφού παρατηρεί πως “οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων εδώ και αρκετούς μήνες επιτρέπονται δια ζώσης με την τήρηση των μέτρων που ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο για την μη εξάπλωση του Covid-19”, ενημερώνει ότι δεν θα συμμετάσχουν, ως δημοτική παράταξη, στην ερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη, που έχει προγραμματιστεί και προτρέπει τη δημοτική αρχή “να αναβάλετε την συγκεκριμένη συνεδρίαση και να επανέλθετε με νέα πρόσκληση για συνεδρίαση δια ζώσης”. 

Ακόμα, ο τέως δήμαρχος ζητεί “για μια ακόμα φορά, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου να μην γίνονται εν ώρα εργασίας, αλλά απόγευμα, όπως σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια της χώρας μας, για να μπορούν να συμμαχούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και πολίτες που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου