Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

∆ΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ 15 προσλήψεις συµβασιούχων

∆εκαπέντε άτοµα για 8 µήνες, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, προγραµµατίζει να προσλάβει ο ∆ήµος Πύλου - Νέστορος. Πρόκειται για 2 ∆Ε χειριστές µηχανηµάτων έργου, 3 ∆Ε οδηγούς απορριµµατοφόρων και 10 ΥΕ εργάτες καθαριότητας. 

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν µέσα στο επόµενο 10ήµερο ( η προθεσµία αρχίζει από την εποµένη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της ανακοίνωσης σε τοπικές εφηµερίδες) την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟΑΣΕΠΣΟΧ 2∆Ε/ΥΕ και να την υποβάλουν µαζί µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (prosopiko@1488.syzefxis.gov.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: ∆ήµος Πύλου - Νέστορος, Τ.Κ. 24001, Πύλος, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου ∆υναµικού, υπόψη Τιτίκας Μπάκα (27233 60252). 

Οι υποψήφιοι/ες όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση έως 70 ετών, όσοι έχουν συµπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δηµόσιο ταµείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου