Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Η Navarino Agora ανοίγει σήμερα για όλους

 


Η Navarino Agora, στη Navarino Waterfront της Γιάλοβας ανάμεσα στα νέα πολυτελή ξενοδοχεία

W και Mandarin που μέσα από ένα όμορφο κανάλι καταλήγει στη θάλασσα, ανοίγει σήμερα τις πύλες της.

Oι επισκέπτες της έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρωτότυπες αλλά και οικείες γεύσεις σε ένα από τα 10 εστιατόρια, street food και delicatessen, αλλά και να επισκεφθούν ένα από τα 22 καταστήματα που φιλοξενούν κορυφαία brands ένδυσης και αξεσουάρ. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους και  δεν απαιτείται κράτηση για την είσοδο στην Navarino Agora.

Χθες εκπρόσωποι του  τοπικού Τύπου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Navarino Agora από τον πρόεδρο της ΤΕΜΕΣ Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Στέφανο Θεοδωρίδη, τον πρόεδρο της Navarino Agora Μιχάλη Μητρόπουλο και τα στελέχη της ΤΕΜΕΣ Μαρίνα Παπατσώνη και Βάλια Βανέζη.

 

ΕΜΠΟΡΙΚΑ

Στη Navarino Agora λειτουργούν τα έξης 21 καταστήματα και σύντομα θα ανοίξει ένα ακόμα .

Η Alos Eyewear διαθέτει αποκλειστικές συλλογές γυαλιών ηλίου από κορυφαίους σχεδιαστές μόδας, χαρακτηριζόμενες από πολυτέλεια στον σχεδιασμό και κομψότητα.

Το Apoella είναι ένα concept store με lifestyle είδη παραλίας από συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών καθώς και ρούχα, κοσμήματα, και αξεσουάρ από τα πιο περιζήτητα διεθνή brands.

Με έμπνευση από την τέχνη και με σύμβολο τις ηλιαχτίδες, η Artisun ενσωματώνει το Ελληνικό πνεύμα σε κοσμήματα, αξεσουάρ, ρούχα και αντικείμενα για το σπίτι.

 Η Azur απογειώνει  το καλοκαιρινό ντύσιμό σας με αυθεντικά καπέλα Παναμά, πολύχρωμες τσάντες, μεταξωτά φουλάρια και κομψά αξεσουάρ μαλλιών. 

Στο πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη θα ανακαλύψτε μια προσεκτικά επιμελημένη συλλογή από αυθεντικά μουσειακά αντίγραφα και σύγχρονα αντικείμενα που αναδεικνύουν την πλούσια καλλιτεχνική παράδοση της Ελλάδας.

Η Gentleman & Dandy σας μυεί στον κόσμο της ανδρικής μόδας με μια ευρεία γκάμα από sur-mesure και έτοιμα ανδρικά ρούχα, αξεσουάρ και συλλεκτικά αντικείμενα από επώνυμα brands.

Στο κατάστημα Grigio θα ανακαλύψτε γυναικεία ρούχα υψηλής ποιότητας από τους πιο γνωστούς διεθνείς οίκους όπως Dolce & Gabbana, Versace, Missoni, Etro, Zimmermann και άλλους.

Η Loriot προτείνει συλλογές ρούχων με γνώμονα το στυλ και την απλή πολυτέλεια των διακοπών καθώς εμπνέεται από την παραλία και τη θάλασσα.

 Το Martin’s Premium είναι μια μοντέρνα εκδοχή του κλασικού περιπτέρου, όπου μπορείτε να βρείτε εφημερίδες και περιοδικά τοπικού και διεθνούς Τύπου, είδη καπνιστού, gadgets καθώς επίσης πρωτότυπα και ποιοτικά δώρα που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Στο Melissa Odabash ανακαλύψτε  τη μοναδική συλλογή μαγιό και beachwear για γυναίκες και παιδιά, με την υπογραφή της Melissa Odabash.

Η Messinia.Bespoke προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τον πιο δημιουργικό, ευφάνταστο και επαγγελματικό τρόπο.

Στο Milkshakes & Dreams θα βρείτε ρούχα, αξεσουάρ, είδη διακόσμησης και παιχνίδια για παιδιά έως 12 ετών, από σχεδιαστές αναγνωρισμένους για το εξαιρετικό στυλ τους.

Το Navarino Collections είναι το κεντρικό σημείο πληροφοριών για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη Navarino Agora, τις εμπειρίες που προσφέρονται στην Costa Navarino αλλά και σε όλη τη Μεσσηνία.

Στο Navarino Outdoors θα ανακαλύψτε ό,τι χρειάζεστε για να εξερευνήσετε τη Μεσσηνία, από ενδύματα ποδηλασίας και εξοπλισμό για ποδηλασία και άλλα σπορ έως αξεσουάρ, χάρτες και βιβλία.

Στο P.A.G. Panellinios Agora Games ανακαλύψτε casual και μοντέρνα αθλητικά ρούχα, καθώς και ποιοτικό εξοπλισμό και αξεσουάρ από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο.

Η Poupette St. Barth παρουσιάζει μια πλήρη συλλογή από μπλούζες, φορέματα, τουνίκ, γυναικείες και παιδικές ολόσωμες φόρμες, με μια χαρακτηριστική πινελιά γαλλικής γοητείας, ιδανικά για το καλοκαίρι είτε στην παραλία είτε στην πόλη.

Το Skinous είναι ένα  μοντέρνο παντοπωλείο που προσφέρει μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας, καθώς και μια σειρά βιολογικών ειδών, υγιεινά σνακ και προϊόντα για κατοικίδια.

Στο Fun Project, σας περιμένουν μαγευτικές και συναρπαστικές εμπειρίες. Ταξιδέψτε με τη Virtual Reality Arena, όπου τα σύνορα της πραγματικότητας θολώνουν και νέες διαστάσεις παίρνουν ζωή.

Εμπνευσμένη από τη χαρά, την ελευθερία και το πνεύμα του Σεν Τροπέ στη δεκαετία του 1970, η Vilebrequin υπόσχεται κομψότητα στις διακοπές σας, έχοντας ως έμπνευσή της μια μακρά κληρονομιά casual γοητείας που έχει περάσει από γενιά σε γενιά.

Το Yianni Hair Spa, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής που αποπνέει ποιότητα και πολυτέλεια, προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες ομορφιάς για τα μαλλιά.

Στο Y Nails Luxury Spa μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα ξεχωριστό nail spa από μοντέρνα σχέδια νυχιών έως θεραπευτικά μασάζ.

 

ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ

Στο Berytus θα αφεθείτε στην αυθεντική εμπειρία των μοναδικών γεύσεων της λιβανέζικης κουζίνας, καθώς τα αρώματα, οι εικόνες και οι ήχοι της Μέσης Ανατολής θα ζωντανεύουν γύρω σας.

Στο Brews & Bakes by Coffee Island θα εξερευνήστε μία επιλεγμένη γκάμα specialty κόκκων γεωγραφικής προέλευσης αλλά και limited edition ποικιλιών και ζήστε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης στις χώρες του καφέ.

Στο Cellier θα έχετε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο του κρασιού και των αποσταγμάτων σας περιμένει μέσα από προϊόντα διεθνώς αναγνωρισμένων παραγωγών και τις καλύτερες ελληνικές ποικιλίες.

Στο Goat It θα ανακαλύψτε 32 μοναδικές γεύσεις παγωτών από 100% Κρητικό κατσικίσιο γάλα, από παραδοσιακές γεύσεις μέχρι vegan επιλογές

Στην καρδιά της Navarino Agora, στο Guacana θα βρείτε ένα αρμονικό μείγμα αυθεντικής και σύγχρονης περουβιανής κουζίνας σε μια εκλεπτυσμένη αλλά φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Το Hams & Clams είναι ένα Oyster bar όπου οι ισπανικές επιρροές συνδυάζονται αρμονικά με τη μεσογειακή κουζίνα, δίνοντας έμφαση στα θαλασσινά.

Στο Kostarelos θα ανακαλύψετε μια εκλεκτή επιλογή γαλακτοκομικών προϊόντων από Έλληνες παραγωγούς και συνδυάστε μοναδικά προϊόντα με νόστιμες συνταγές.

Στο minco souvlaki stories θα απολαύσετε το σουβλάκι που προτιμάτε από μια ποικιλία επιλογών: από κεμπάπ και τυλιχτό σουβλάκι μέχρι γύρο και επιλεγμένα ελληνικά πιάτα, συνοδευόμενα από παραδοσιακά ορεκτικά και σαλάτες.

Στο Santorre από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, μπορείτε να απολαύσετε ένα γαστρονομικό ταξίδι σε όλη την περιοχή της Μεσογείου μέσα από την καλύτερη ιταλική και μεσογειακή κουζίνα, με μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά πιάτα, φτιαγμένα από τα πιο φρέσκα τοπικά υλικά.

Στο Spinos Be Fresh θα απολαύσετε φρεσκοστυμμένους χυμούς και νόστιμα smoothies φρούτων, καθώς και χειροποίητες μπάρες χωρίς ζάχαρη που τονώνουν τον οργανισμό και ξυπνούν τις αισθήσεις.

Τέλος στο θερινό κινηματογράφο θα απολαύσετε επιλεγμένες ταινίες στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Navarino Agora. Ο κινηματογράφος διαθέτει άνετα καθίσματα, υψηλής ποιότητας εξοπλισμό ήχου και εικόνας καθώς και ποικιλία από σνακ και ποτά για τους θεατές.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μέσα στον Ιούλιο, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας με το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, θα φιλοξενηθούν δύο χορευτικές παραστάσεις στο αμφιθέατρο της Navarino Agora. Στις αρχές του μήνα ξεκινά και σειρά δράσεων μαζί με το Ίδρυμα, με στόχο την προβολή της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη έκθεση βιβλίου.

Τον Αύγουστο, η Navarino Agora θα παρουσιάσει bazaar αντικών, στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης που διεξάγεται στην Κυπαρισσία, από την Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και τον Σύλλογο για την Προστασία και Αναβίωση της Πάνω Πόλης Κυπαρισσίας. Επίσης, θα παρουσιαστεί φιλοξενηθεί κονσέρτο κλασικής μουσικής στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας».

Τον Σεπτέμβριο, χάρη στη στρατηγική συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, φοιτητές και νέοι καλλιτέχνες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους κατά τη διάρκεια του “Art Market”. Τον ίδιο μήνα, το κοινό θα απολαύσει κορυφαία έργα της μεγάλης οθόνης στο θερινό σινεμά, ενώ θα ακολουθεί συζήτηση για την κάθε ταινία με την παρουσία καλλιτεχνών, στο πλαίσιο του “Oxbelly nights”. Το πρόγραμμα συνδιοργανώνεται με τον κινηματογράφο Δαναό και την διεθνώς αναγνωρισμένη ΜΚΟ Oxbelly, που έχει ιδρύσει ο παραγωγός Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος. 

 

Το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων περιλαμβάνει επίσης μουσικές και χορευτικές παραστάσεις σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους, φορείς και καλλιτέχνες, καθώς και αφηγήσεις παραμυθιών και ιστοριών για μικρούς και μεγάλους, σκιτσογράφους που θα δημιουργούν πορτρέτα και καρικατούρες, και πολλές ακόμη δράσεις. 

Ωράριο λειτουργίας

Η Navarino Agora λειτουργεί καθημερινά από τις 10 π.μ. μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.costanavarino.com/navarino-agora/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου