Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Με Καραγκούνη το φετινό Navarino Challenge

 


Με τιμώμενο πρόσωπο τον πρωταθλητή Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το 2004 Γιώργο Καραγκούνη θα πραγματοποιηθεί φέτος το Navarino Challenge. 

Στη φετινή διοργάνωση θα παραβρεθεί και πάλι ο πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας και ρέκορντμαν συμμετοχών με την Εθνική ομάδα Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ενώ θα δώσει το παρών για πρώτη φορά ο πρωταθλητής Ελλάδος στο τένις με αμαξίδιο και μέλος της εθνικής ομάδας Γιώργος Λαζαρίδης. Ο Καλαματιανός αθλητής θα παρουσιάσει ένα αγώνα επίδειξης στο τένις powered by Miele. Μεταξύ άλλων σε δελτίο τύπου για το φετινό Navarino Challenge, αναφέρονται τα ακόλουθα:

 

 “Η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, το Navarino Challenge, επιστρέφει ανανεωμένο για 11 η χρονιά, στις 13-15 Οκτωβρίου 2023 στην Costa Navarino και την Πύλο. Με το μήνυμά «ο αθλητισμός ενώνει», φέρνει και πάλι κοντά στον υγιή αθλητισμό τους νέους και τους ερασιτέχνες δίπλα σε Ολυμπιονίκες και κορυφαία ονόματα, παρουσιάζοντας πάνω από 40 αθλητικές δραστηριότητες στα ξενοδοχεία W Costa Navarino και The Westin Resort Costa Navarino. 

Football Clinics με τον Θρύλο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου 

Το Navarino Challenge, υποδέχεται για πρώτη φορά στη διοργάνωση, τον θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική ομάδα στο Euro 2004, τον Γιώργο Καραγκούνη. 

Ο πρώην διεθνής μέσος, με ρεκόρ συμμετοχών στην εθνική Ελλάδος και συμμετοχές σε κορυφαία clubs της Ευρώπης όπως Ίντερ, Μπενφίκα, Φούλαμ θα είναι το φετινό τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης. Παράλληλα, στο πλαίσιο του Navarino Challenge και υπό την επίβλεψη του θα διεξαχθούν Football Clinics powered by Hellman’s, σε παιδιά ηλικίας 13 έως 17 ετών. 

Δράση με Pickleball Induction & Game Play 

Σε συνεργασία με τον πρώην διεθνή βολεϊμπολίστα και ρέκορντμαν συμμετοχών με την εθνική ομάδα, τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, το Triantafyllidis Beach Arena και το Mouratoglou Tennis Center Costa Navarino, το Navarino Challenge παρουσιάζει για πρώτη φορά το ταχέως αναπτυσσόμενο και αγαπημένο άθλημα των Αμερικανών του pickleball στα δύο νέα γήπεδα του προορισμού. 

Τένις & Padel με πλούσια δώρα στο Mouratoglou Tennis Center Costa Navarino 

Οι συμμετέχοντες στο Navarino Challenge θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν για ακόμα μία χρονιά το tennis induction powered by Miele που θα γίνει για ηλικίες 6 έως 9 ετών και 10 έως 13 ετών καθώς επίσης, να συμμετάσχουν στα τουρνουά τένις Round Robbin ανδρών και γυναικών powered by Miele, που θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη του Mouratoglou Tennis Center Costa Navarino υπό την καθοδήγηση κορυφαίων προπονητών. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα έναν αγώνα επίδειξης τένις powered by Miele από τον πρωταθλητή Ελλάδος στο τένις με αμαξίδιο και μέλος της Εθνικής ομάδας Γιώργο Λαζαρίδη και ένα τουρνουά padel στα τρία νέα γήπεδα του προορισμού”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου