Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Στην 4η θέση της Luxury Travel Intelligence το ξενοδοχείο Mandarin Oriental


 Το ξενοδοχείο Mandarin Oriental της Costa Navarino είναι στην 4η θέση της λίστας της Luxury Travel Intelligence (LTI) με τα καλύτερα νέα πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2023. Υπενθυμίζουμε ότι το Mandarin Oriental λειτουργεί από τον Αύγουστο μεταξύ Πύλου και Γιάλοβας κοντά στο ξενοδοχείο W της Costa Navarino και την Navarino Agora.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της moneytourism.gr: «Δύο ελληνικά ξενοδοχεία περιλαμβάνει η Luxury Travel Intelligence (LTI) στη λίστα της, με τα καλύτερα νέα πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2023. Συγκεκριμένα, στις 15 “αφίξεις” ξενοδοχείων παγκοσμίως που η Luxury Travel Intelligence (LTI) αξιολογεί ως τις καλύτερες της φετινής χρονιάς, στην πρώτη πεντάδα συναντάται το Mandarin Oriental, Costa Navarino, ενώ η άλλη ελληνική “είσοδος” στον κατάλογο αφορά στο The Dolli στην Αθήνα της Grecotel. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στη φετινή λίστα τρία από τα τέσσερα κορυφαία νέα ξενοδοχεία βρίσκονται υπό την “ομπρέλα” των διάσημων οίκων κοσμημάτων και ωρολογοποιίας, Bulgari και Chopard. Με τρεις “εισόδους”, το Ηνωμένο Βασίλειο προηγείται από πλευράς προορισμών, ακολουθούμενο από τη Ρώμη με δύο. Εν τω μεταξύ η Peninsula και η Six Senses έχουν και οι δύο από δύο ξενοδοχεία στη φετινή 15άδα. Εδώ είναι τα καλύτερα του 2023, με αντίστροφη σειρά:

................

14. The Dolli, Αθήνα “Από τότε που άνοιξε το The Dolli γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το γιατί”, επισημαίνει η LTI και εξηγεί: “Είναι κομψό, αλλά και χαλαρό και προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη επιλογή από ξεχωριστά διαμορφωμένα δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα”. Το ξενοδοχείο του ομίλου Grecotel, στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στον ένα περίπου χρόνο λειτουργία του έχει, ήδη, αποσπάσει πολύτιμες διακρίσεις, με τους συντάκτες του Condé Nast Traveler να το επιλέγουν ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Αθήνα και ως το δεύτερο καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα στα Readers’ Choice Awards 2023.

4. Mandarin Oriental, Costa Navarino, Πύλος “Με το Mandarin Oriental να ανακηρύσσεται πρόσφατα ως η καλύτερη μάρκα πολυτελών ξενοδοχείων στον κόσμο για το 2023, αυτό το εντυπωσιακό νέο θέρετρο, αποδεικνύει ακριβώς τον λόγο”, σημειώνει με νόημα η LTI. Το Mandarin Oriental, Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της Mandarin Oriental στην Ελλάδα, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του μόλις τον Αύγουστο, είναι ένα καταφύγιο που κόβει την ανάσα, με 99 κομψά διακοσμημένες σουίτες και βίλες, καθεμία από τις οποίες προσφέρει εξαιρετική θέα και άφθονο χώρο, ενώ συνδυάζει άψογα τα παραδοσιακά στοιχεία της Μεσσηνίας με τη σύγχρονη πολυτέλεια. 

3. Bulgari, Τόκιο Παρόλο που άνοιξε μόλις τον Απρίλιο, θα μπορούσε ήδη να είναι το πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Ιαπωνίας. Βρίσκεται στους τελευταίους ορόφους του ουρανοξύστη Yaesu, από τον 40ο όροφο και πάνω και διαθέτει 98 πολύ ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες (το ευρύχωρο είναι πλέον σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου Bulgari), ένα πραγματικά πολυτελές σπα και πολλαπλές επιλογές για φαγητό και ποτό. 

2. 1 Place Vendôme, Παρίσι Ο Chopard, ο διάσημος κοσμηματοπώλης, δημιούργησε αυτό το διαμάντι από μια μπουτίκ grand dame του Παρισιού, με μόλις 15 σουίτες και δωμάτια. Επί του παρόντος, ακόμη και η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου αποτελείται μόνο από μια σελίδα κρατήσεων. 

1. Bulgari, Ρώμη Αναφερόμενη στο νέο Bulgari, στην Αιώνια Πόλη, η LTI, τονίζει: “Έχοντας αναφερθεί σε πολυτελή ξενοδοχεία και εμπορικά σήματα για πάνω από 12 χρόνια, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι ένα διάσημο όνομα στα πολυτελή κοσμήματα θα μπορούσε να ξεπεράσει τους κορυφαίους επιχειρηματίες στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας στον κόσμο και να δημιουργήσει το καλύτερο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στον πλανήτη. Η Bulgari (μέρος της LVMH) αντιλαμβάνεται σαφώς τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των παγκόσμιων πελατών υψηλού πλούτου, οπότε γιατί να μην το αξιοποιήσει αυτό για να δημιουργήσει εξαιρετικά υπερπολυτελή ξενοδοχεία; Με τη Ρώμη, η επένδυση τόσο σε χρόνο, όσο και σε χρήμα είναι εξαιρετική και στη συνέχεια το ίδιο ισχύει και για το ξενοδοχείο. Με τα επερχόμενα θέρετρα στις Μαλδίβες, το Μαϊάμι Μπιτς και το Λος Άντζελες, η συνεχής άνοδος της Bulgari ως επιχείρηση πολυτελούς φιλοξενίας είναι μια πιθανή αλλαγή του παιχνιδιού και μια τόσο συναρπαστική εξέλιξη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου