Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Αντίστροφη μέτρηση για το Navarino Challenge

 


Το event αθλητικού τουρισμού και ευεξίας Navarino Challenge τίθεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και επιστρέφει για 12η χρονιά, στις 18-20 Οκτωβρίου 2024 στην Costa Navarino και την Πύλο. 

 Με το παγκόσμιο μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει», η διοργάνωση παρουσίασε με κάθε επισημότητα τις πάνω από 55 δράσεις που περιλαμβάνονται στο φετινό πρόγραμμα της και θα πραγματοποιηθούν σε δύο από τα τέσσερα ξενοδοχεία του προορισμού, το W Costa Navarino και το The Westin Resort Costa Navarino.

 

Η συνέντευξη Τύπου του Navarino Challenge, φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, του Δήμαρχου Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πελοποννήσου, Αθανάσιου Μιχελόγγονα, πρεσβευτών όπως οι Κωνσταντίνος Καρνάζης, Κώστας Κατσουράνης, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Γεωργία Καλτσή, Γιώργος Λαζαρίδης, χορηγών της διοργάνωσης καθώς επίσης, δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Τύπου. Την παρουσίαση της συνέντευξης Τύπου ανέλαβε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Στέφανος Αβραμίδης. Την εκδήλωση χαιρέτησε μέσω βίντεο η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθανάσιος Μιχελόγγονας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το Navarino Challenge αποτελεί για εμάς ένα υπόδειγμα για το πώς μπορείς να διοργανώσεις ένα επιτυχημένο project στην Πελοπόννησο. Μέσα από αυτή τη διοργάνωση, αναδεικνύεται όχι μόνο η αξία του αθλητισμού, αλλά και η τουριστική δυναμική της περιοχής μας. Ο θεσμός αυτός συμβάλλει σημαντικά στην προβολή της Πελοποννήσου ως προορισμό, προσελκύοντας επισκέπτες από διάφορα μέρη του κόσμου και ενισχύοντας την τοπική οικονομία. 

Ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους, προάγει την υγεία και δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των κοινοτήτων. 

Το Navarino Challenge είναι ένα ζωντανό παράδειγμα αυτών των αξιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου