Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Σύμβαση για έργο ύδρευσης στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

 Τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πύλου - Νέστορος και της ΔΕΥΑ Π-Ν για την υλοποίηση της ανόρυξης και εξοπλισμού υδρευτικών γεωτρήσεων ενέκρινε πρόσφατα η Δημοτική Επιτροπή. 

Ενέκρινε, επίσης: Τους όρους της εν λόγω προγραμματικής σύμβασης. Τον ορισμό εκπροσώπων του Δήμου Πύλου Νέστορος και των αναπληρωτών αυτών, στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης, σύμφωνα με το άρθρο 5 αυτής ως εξής:

 

Τακτικά μέλη: Καρβέλας Παναγιώτης και Αγγελόπουλος Διονύσιος. Αναπληρωματικά μέλη: Γαϊτάνης Δημήτριος και Καραβίδας Μιχαήλ. Την εξουσιοδότηση του δημάρχου Π. Καρβέλα, για την υπογραφή της εν λόγω προγραμματικής σύμβασης και για τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες. 

Αντικείμενο της προτεινόμενης πράξης είναι η ανόρυξη νέας υδρογεώτρησης στη θέση “Μπουρνιάς”, της Δημοτικής Ενότητας Πύλου και ο εξοπλισμός αυτής, αλλά και ο εξοπλισμός δύο άλλων γεωτρήσεων στις οποίες έχει ήδη γίνει ανόρυξη. 

Το έργο αποσκοπεί στον εμπλουτισμό και την αύξηση της τροφοδοσίας νερού σε περιοχές του Δήμου Πύλου - Νέστορος με έντονα προβλήματα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολύ σοβαρά προβλήματα έλλειψης νερού που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Ο συνολικός προϋπολογισμός για την εκτέλεση του έργου της προγραμματικής σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 150.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του εργολαβικού οφέλους, αναθεωρήσεων και απροβλέπτων. 

Το έργο υποβάλλεται για χρηματοδότηση στο ΤΠΑ του υπουργείου Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου