Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ Σύσκεψη όλων των φορέων για τα “Ναυαρίνεια”


 Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες στον Δήμο Πύλου – Νέστορος για τα Ναυαρίνεια 2024 που ξεκινούν αύριο Παρασκευή. 

Ετσι την Τρίτη πραγματοποιήθηκε στην Πύλο σύσκεψη για το συντονισμό δράσης όλων των φορέων και την λήψη αναγκαίων μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων της 197ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου 2024.

 

Στη σύσκεψη που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Συσκέψεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πύλου – Νέστορος, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, εκπρόσωποι Εθιμοτυπίας και Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων (9ο Σύνταγμα Πεζικού, Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμεναρχείο Πύλου, Αστυνομία, Τροχαία Καλαμάτας, Πολεμικό Ναυτικό) και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλου. 

Οι εκπρόσωποι φορέων αναφέρθηκαν ο καθένας στο πεδίο δράσης τους με σκοπό την άρτια διοργάνωση των Ναυαρινείνων, που θα ξεκινήσουν αύριο Παρασκευή και θα ολοκληρωθούν στις 8 το βράδυ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου με την αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου στην παραλιακή ζώνη της Πύλου. 

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης 

Εν τω μεταξύ το Λιμεναρχείο Πύλου ανακοίνωσε ότι από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου έως και τις βραδινές ώρες της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, απαγορεύει τη στάση και στάθμευση οχημάτων καθώς και τον ελλιμενισμό σκαφών στον κεντρικό προβλήτα λιμένα Πύλου (χώρος I.S.P.S.) και σε όλο το μήκος της αποβάθρας στη θέση “Παλαιά Σφαγεία”. 

Ητοι από τη συμβολή της αποβάθρας στη θέση “Βασιλική Σκάλα” έως την είσοδο της μαρίνας Πύλου, στα πλαίσια εορτασμού της 197ης επετείου ναυμαχίας Ναβαρίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου