Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Πύλο

Σχετικά με το δημοσίευμα στην έγκριτη εφημερίδα σας του συμπατριώτη μας συντάκτη κ. Τάκη Αλεξάκη θα ήθελα να εκφράσω την άποψή μου προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες των εκλογών στη Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Πύλου για την ανάδειξη συνέδρων.
Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και τους φίλους της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πύλου για
την συμμετοχή τους στις διαδικασίες για την εκλογή συνέδρων. Είναι εμφανές ότι το δημοσίευμα του κ. Αλεξάκη όπως άλλωστε και προηγούμενα δημοσιεύματά του, κρύβει εμπάθεια στο πρόσωπό μου και καθοδηγείται από γνωστούς “πολιτικούς παράγοντες“ που κατά το παρελθόν έχουν δημιουργήσει παρόμοια προβλήματα στη Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πύλου. Η συντρόφισσα Καλύβα Ευσταθία παρασυρμένη από τους “πολιτικούς προστάτες“ προσπάθησε να ακυρώσει τις εκλογές και να δημιουργήσει προβλήματα στη Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πύλου, επειδή κατάλαβε ότι δεν θα επιλεγεί από τους συντρόφους μας μια και όλοι γνωρίζουμε ότι η πολιτική της δράση ως αναπληρώτρια γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης ήταν ανύπαρκτη.
Στην μικρή κοινωνία της Πύλου όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε και αποτελεί θράσος κάποιοι που επέλεξαν το προσωπικό τους συμφέρον και συμμετείχαν σε αντάρτικα ψηφοδέλτια όπως ο σημερινός αντιδήμαρχος Πύλου κ. Μπαλαφούτης Παναγιώτης, σήμερα να εμφανίζονται ως οι τιμητές των διαδικασιών και οι σωτήρες του ΠΑΣΟΚ.
Η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πύλου όσο και αν κάποιους τους ενοχλεί θα παραμείνει ανεξάρτητη και θα συνεχίσει τον αγώνα της ενάντια σε κάθε χειραγωγημένη και μεθοδευμένη ενέργεια κάποιων ελάχιστων μελών της, τα οποία λειτουργούν όχι προς όφελος του ΠΑΣΟΚ αλλά προς όφελος προσωπικών πολιτικών συμφερόντων κάποιων “γνωστών-αγνώστων“ παραγόντων και παραγοντίσκων της περιοχής μας. Εμείς όλοι μαζί ενωμένοι αγνοώντας τους ωφελιμιστές προχωράμε μπροστά στην πορεία για το Συνέδριό μας και με ηγέτη τον πρόεδρό μας Γεώργιο Παπανδρέου αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα.
Ηλίας Κανάκης
Γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πύλου
Απάντηση Εφορευτικής Επιτροπής
Στις 24/02/2008 διεξήχθησαν εκλογές στην Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πύλου για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 8ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Οι παραπάνω εκλογές διεξήχθησαν κανονικά. Υποβλήθηκαν δυο ενστάσεις οι οποίες μετά το πέρας της ψηφοφορίας, εκδικάστηκαν,αναλύθηκαν και απαντήθηκαν εμπεριστατωμένα από κάθε μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής ξεχωριστά. Στη συνέχεια εστάλησαν μαζί με τα αποτελέσματα στην Ε.Κ.Α.Π.
Παρατηρούμε όμως ότι μετά την επομένη των εκλογών βομβαρδίζεται η τοπική κοινωνία από τη στήλη της εφημερίδας «Ελευθερία» με δημοσιεύματα κατά της εγκυρότητας των εκλογών με υπονοούμενα νόθευσης, καθώς και προστασία της δημοκρατικής υπόστασης της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πύλου. Εμείς γνωρίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει θεσπισμένα δημοκρατικά όργανα για τη διαφύλαξη της δημοκρατικής του υπόστασης και τα οποία αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη σε όλα τα τεκταινόμενα.
Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη προστασίας από κραυγές μερικών, οι οποίοι δίκην καφενείου, προσπαθούν για λόγους εντυπωσιασμού να δημιουργήσουν ρήγματα στην τοπική κοινωνία και τη Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πύλου. Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι όλα τα δημοσιεύματα υποκινούνται και
καθοδηγούνται από κάποιους οι οποίοι δεν φαίνεται να επιθυμούν τη συσπείρωση όλων εκείνων των στελεχών της τοπικής κοινωνίας, που, ενόψει του Συνεδρίου περιμένουν αναδιοργάνωση του ΠΑΣΟΚ για μια νικηφόρα πορεία. Τους παραδίδουμε στην κρίση της τοπικής κοινωνίας.
Χρήστος Στάμος
Πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπής
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 08/03/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου