Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Οι δήμαρχοι συζήτησαν για ανακύκλωση στην Πυλία

Για την καλύτερη οργάνωση της ανακύκλωσης στους δήμους τους συζήτησαν χθες το μεσημέρι στο “Sun Rise”, στο Καλαμάκι του Δήμου Πεταλιδίου, οι δήμαρχοι της Πυλίας. Εξέτασαν τα προβλήματα που υπάρχουν, με κυριότερο την έλλειψη προσωπικού που θα κινεί το απορριμματοφόρο, καθώς ο Ενιαίος Σύνδεσμος δεν έχει υπαλλήλους.
Αποφασίστηκε να διατεθούν εργαζόμενοι από τους δήμους για τη συγκεκριμένη δουλειά, μέχρι ο Σύνδεσμος να προσλάβει προσωπικό. Οπως έγινε γνωστό, έχει ξεκινήσει η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών στο Δήμο Πεταλιδίου από το αυτοκίνητο που τα μαζεύει στο Δήμο Μεσσήνης, κάδοι έχουν απλωθεί στο Δήμο Πύλου και μέσα στην εβδομάδα θα απλωθούν στην παραλιακή ζώνη των Δήμων Μεθώνης και Κορώνης.
Οι δήμαρχοι συμφώνησαν στη μεγάλη σημασία της ανακύκλωσης στην προσπάθεια να μειωθεί ο όγκος των σκουπιδιών που καταλήγει στις χωματερές. Οικοδεσπότης της συνάντησης ήταν ο δήμαρχος Πεταλιδίου Ηλίας Κουτσοδημητρόπουλος και μετείχαν και οι δήμαρχοι Βουφράδος Κώστας Κυριακόπουλος, Κορώνης Θοδωρής Σαλαντής, Μεθώνης Ηρακλής Μιχελής, Πύλου Γιώργος Χρονόπουλος και Χιλιοχωρίων Τάκης Δαρσακλής.
Γ.Σ. "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 04/06/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου