Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ-ΠΕΤΑΛΙΔΙ 5-0

Εύκολο απόγευμα κόντρα στον αποδεκατισμένο Απόλλωνα.
Παράσταση για ένα ρόλο ήταν η χθεσινή συνάντηση της Πύλου με τον τοπικό Τσικλητήρα να σκοράρει πέντε φορές κόντρα στο Πεταλίδι, που παρατάχθηκε με 11 ακριβώς παίκτες, οι περισσότεροι από την παιδική ομάδα. Όπως είναι φυσικό το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 20ό λεπτό με πλασέ του Φώτη Διακουμή (μετά από φάουλ του Θανάση Λακριντή). Το 1-0 ήταν και το σκορ του α΄ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη σκόραραν κατά βούληση οι ποδοσφαιριστές της Πύλου.
Στο 52’ ο Γιώργος Λύγγρης με εντυπωσιακή κεφαλιά στο «Γ» (και πάλι από σέντρα του Λακριντή) διπλασίασε τα γκολ του Τσικλητήρα. Στο 68’ από δημιουργός χρίστηκε σκόρερ ο παίκτης-προπονητής των γηπεδούχων, πετυχαίνοντας με πλασέ και μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Όθωνα Εμμανουήλ το 3-0. Το 4-0 ήρθε από ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ στο «Γ» από τον Μπαρδόσι. Την 5άρα «σφράγισε» ο Γιώργος Γκέγκας που προερχόταν από ίωση και μπήκε αλλαγή στο β’ ημίχρονο. Ο έμπειρος Καλαματιανός μεσοεπιθετικός πήρε τη μπάλα από το κέντρο, ντρίμπλαρε όσους παίκτες βρήκε μπροστά του, συμπεριλαμβανομένου του τερματοφύλαλα και σκόραρε σε κενό τέρμα.
Τη συνάντηση της Πύλου διαιτήτευσαν οι Κορομηλάς, Καστανάς, Μπαρδής.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Τσουλάκος, Πανταζόπουλος, Μαραγκός, Κουφός, Κατσούλης, Εμμανουήλ, Γουρνάς (65’ λ. τρ. Γκέγκας), Διακουμής, Σαλιέι (46’ Μπαρδόσι), Λακριντής, Λύγγρης (70’ Π. Καλδής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου