Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Η πίτα του Συλλόγου Κυριών στην Πύλο

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Κυριών Πύλου στο ξενοδοχείο “KARALIS”. Παρόντες ήταν ο αιδεσιμότατος Βασίλειος Παναγιωτακόπουλος ιερέας Πύλου, ο δήμαρχος Πύλου Γεώργιος Χρονόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλειος Τσώνης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου “Τσικλιτήρας“ Μάρκος Σαρδέλης, και η Φωτεινή Αργυροπούλου πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύργου.
Η πρόεδρος Νίκη Κωνσταντακοπούλου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ευχήθηκε για το νέο έτος και τόνισε: «Ας δώσουμε νόημα στο χρόνο μας. Σύμφωνα με τη χριστιανική κοσμοθεωρία ο χρόνος γίνεται καιρός, δηλαδή ευκαιρία. Μέσα σ’ αυτόν ο άνθρωπος κερδίζει ή
χάνει το πολυτιμότερο, την ψυχή του. Το θείο βρέφος μάς καλεί να χαμηλώσουμε κατά το παράδειγμά του ίσα με τα πόδια του αδελφού μας, του γονιού μας, του συνανθρώπου μας. Ας μη χάνουμε τον καιρό μας».
Ο δήμαρχος Πύλου συνεχάρη τις κυρίες τονίζοντας ότι είναι αρωγός στις αξιόλογες και πολύπλευρες προσπάθειές τους στην πολιτιστική ζωή του τόπου.
Στη συνέχεια οι κυρίες Χριστίνα Χατζή, Ελένη Καψάλη και Τζίνα Θεοδωρακοπούλου που ανήκουν σ‘ ένα νεοσύστατο δίκτυο αλληλεγγύης κοινωνικών θεμάτων που αφορά τη γυναίκα
και κατ’ επέκταση την ελληνική οικογένεια, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Χρυσοστόμου, ευχαρίστησαν το ΔΣ του Συλλόγου Κυριών για την πρόσκληση προκειμένου να ενημερώσουν τις γυναίκες της Πύλου για το έργο τους και ανακοίνωσαν δύο εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει.
Η πρώτη είναι για την Οστεοπόρωση που θα γίνει στις 26 Μαρτίου και η δεύτερη θα έχει θέμα τους εφήβους και το Διαδίκτυο. Τυχερή της βραδιάς αναδείχτηκε η Ρουμπίνη Γιαννακοπούλου ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Κυριών Πύλου αφού της έτυχε το φλουρί.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 20/02/2009

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΡΑΛΗ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΟ . ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ , ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή