Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-2 Ανετο πέρασμα από το Στρατόπεδο

Νικητής από το γήπεδο του Στρατοπέδου έφυγε χθες το βράδυ ο Τσικλητήρας. Η ομάδα της Πύλου νίκησε 2-0 τον Ηρακλή Καλαμάτας και τον βύθισε ακόμη περισσότερο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλητη διάρκεια του αγώνα, και με έναγκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασαν στο τρίποντο. Μάλιστα το τελικό 0-2 τους αδικεί, μιας και έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Ετσι οι Πυλιώτες συνεχίζουν να βρίσκονται στην 6η θέση με 40 βαθμούς. Από την άλλη ο Ηρακλής έκανε τραγική εμφάνιση και δεν δικαιούτο τίποτα περισσότερο από το παιχνίδι. Η ομάδα του Νίκου Σαββίδη βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και έχει δύσκολη αποστολή στη συνέχεια.
Τρομερό γκολ στο 10’ από Λακριντή
Η Πύλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 10’ ο Λακριντής με ένα τρομερό σουτ από 30 μέτρα “κρέμασε“ τον Πετρομανιάτη και έκανε το 0-1. Μετά από αυτό το γκολ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να υπερέχουν και ο παίκτης-προπονητής της έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες στο 35’, στο 40’ και στο 44’. Πιο πριν, στο 30’, ο Ηρακλής έχασε τη μοναδική του καλή ευκαιρία στο α‘ ημίχρονο, όταν στη σέντρα του Λούγκα δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή ο Δωδέκατος.
Το 0-2 στο 69’ ο Π. Καλδής
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι και στο 69’, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Θ. Γουρνά, ο Π. Καλδής με πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 0-2. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία να μειώσουν όταν μετά από σέντρα του Λούγκα ο Γιαννουκάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Τσουλάκος μπλόκαρε. Στο 75’ το σουτ του Λακριντή έφυγε λίγο άουτ και στο 80’ ο Διακουμής δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Το ματς σφύριξε ο Αλεξέας, με βοηθούς τους Κότσαρη και Κυριακόπουλο.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Τσουλάκος, Λακριντής, Λ. Γουρνάς, Μπαρδόσι, Γ. Κατσιγιάννης, Σκολκίμ, Πανταζόπουλος, Θ. Γουρνάς (89’ Σαρρής), Διακουμής, Π. Καλδής, Μαραγκός.
"NotoSport" 16/03/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου