Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Παραπληροφορεί τους δημότες της Πύλου ο δήμαρχος

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου δεν πάρθηκε ποτέ τέτοια απόφαση, η απόφαση του Δ.Σ. ήταν, πρώτον η άσκηση ενδίκων μέσων στα αρμόδια δικαστήρια για την αποτροπή εγκατάστασης του δεματοποιητή στη θέση «Αγ. Νικόλαος» και δεύτερον, η ανεύρεση χώρου για τον δεματοποιητή, σε συνεργασία πάντα με τους οκτώ όμορους δήμους. Εδώ λοιπόν βλέπουμε έναν αγώνα από πλευρά σας, προσπάθειας καταστρατήγησης αποφάσεων και παραπληροφόρησης προς τους δημότες Πύλου με σκοπό να ανήκει στα όρια του Δήμου Πύλου ο δεματοποιητής.
Oσον αφορά την πρώτη απόφαση με αρ. 216-2008 καλό θα ήταν να είχατε αναφέρει στον κόσμο ότι ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μπαλαφούτης καθώς και οι μη εκλεγμένοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Αθανάσιος Μαντόγιαννης και Βασίλειος Κούβελας όλοι του περιβάλλοντός σας, είχαν προσφύγει εναντίον αυτής της απόφασης κρίνοντάς την μη σύννομη ασχέτως αν ποτέ δεν έγινε δεκτό από την περιφέρεια και ακυρώθηκε για άλλους λόγους.
Δήμαρχε, σας τονίζω για μια ακόμη φορά ότι χρίζεστε μαθήματα δημοκρατίας, άρα δεν μπορείτε να διαστρεβλώνετε την αλήθεια εκτός αν υπάρχουν προσωπικά οικονομικά οφέλη σε περίπτωση απόκτησης και διαχείρισης των απορριμμάτων από τον Δήμο Πύλου.
Σε συνέχεια των επιστολών σας και συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Ελευθερία» στις 12-03-09 με χαρακτηρίσατε «εμποράκο του ψεύδους και της παραπληροφόρησης». Δήμαρχε, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
Να σας θυμίσω πως το 1989-1990 είχατε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πύλου όμως προτιμήσατε να ανταλλάξετε την θέση σας για προσωπικό και οικονομικό όφελος με το να πάτε δάσκαλος στην Γερμανία. Σήμερα με την ανάληψη των καθηκόντων σας ως δημάρχου Πύλου φέρετε τον δήμο ως οικογενειακή επιχείρηση με το να διορίζετε τις συζύγους των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού σας που απέτυχαν να εκλεγούν με σκοπό να βγάλετε την υποχρέωση απέναντί τους, στη Δημοτική Επιχείρηση του δήμου. Τελικά δήμαρχε, εκτός από δάσκαλος της παραπληροφόρησης γίνατε και δάσκαλος στο να εμπορεύεστε την τοπική εξουσία.
Ευχαριστώ.
Με τιμή,
Ο δημοτικός σύμβουλος Πύλου
Ηλίας Κανάκης
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 17/03/2009

2 σχόλια:

  1. βλεπεις τοσα νεα παιδια στην πυλο ειχουν να φανε!δεν εχουν αναγκη απο εργασια...!!!η γυναικα του μαντογιαννη ειχε αναγκη απο εργασια...!!!σα δε ντρεπονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε, δεν θα υπερασπιστώ από εδώ τον Μαντόγιαννη. Υπήρξε συμμαθητής μου αλλά φίλος μου ποτέ. Η γυναίκα του όμως είναι χημικός-μηχανικός, ότι δηλαδή ήθελε η θέση για την ΔΕΥΑΠ, και επιπλέον τρίτεκνη. Μην είμαστε ισοπεδωτικοί σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή