Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Ο δεματοποιητής της Πύλου στη συνεδρίαση του Συνδέσμου

Επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την εγκατάσταση δεματοποιητή και λειτουργία χώρου εναπόθεσης δεματοποιημένων σκουπιδιών στο Δήμο Πύλο καλείται να γνωμοδοτήσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΣΔΙΣΑ) Νομού Μεσσηνίας, που συνεδριάζει σήμερα, στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία της ΤΕΔΚ, στην Καλαμάτα.
Στην ίδια συνεδρίαση, το Σώμα θα συζητήσει σχετικά με την εναπόθεση του υπολείμματος της ανακύκλωσης η οποία εφαρμόζεται στη Μεσσηνία, ενώ παράλληλα θα κληθεί να αποφασίσει σχετικά με την ανάθεση μελέτης που αφορά στην οργάνωση του προγράμματος ανακύκλωσης στο νομό και στην εκπόνηση σχεδίου δράσης για τη βελτιστοποίηση του εν λόγω προγράμματος.
Μιάμιση ώρα αργότερα, στις 8.30 το βράδυ, θα συνεδριάσει στον ίδιο χώρο το δεύτερο όργανο του ΕΣΔΙΣΑ, η Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία -μεταξύ άλλων- καλείται να εγκρίνει πίστωση 15.000 ευρώ για την πιο πάνω μελέτη. Η Ε.Ε. του Συνδέσμου θα προβεί προηγουμένως στο άνοιγμα των οικονομικών προσφορών μίσθωσης ακινήτου το οποίο θα στεγάσει τις υπηρεσίες του ΕΣΔΙΣΑ.
Β.Γ.Μ. “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 25/05/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου