Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ STARWOOD Την Πρωτομαγιά οι πρώτοι πελάτες στο Costa Navarino

image

Την 1η Μαΐου 2010 θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία “Westin Navarino Dunes Resort” και “Romanos Navarino Dunes Resort - The Luxury Collection” στο Ρωμανού, αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εταιρεία Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc η οποία έχει αναλάβει τη λειτουργία των μονάδων της Costa Navarino. Συγκεκριμένα, στη διεύθυνση www.starwoodgreece.com ο επισκέπτης θα δει φωτογραφίες των ξενοδοχείων της Μεσσηνίας και θα διαβάσει πληροφορίες για τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται. Η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο. Λειτουργεί 850 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες στον κόσμο και απασχολεί 145.000 εργαζομένους.
Στην Ελλάδα διαχειρίζεται άλλα 10 ξενοδοχεία. Συγκεκριμένα, έχει αναλάβει τη λειτουργία ξενοδοχείων στην Αθήνα (“Μεγάλη Βρετανία”, “Αστήρ Παλλάς”), στη Μύκονο, στη Σαντορίνη και στην Κρήτη.
Για το ξενοδοχείο “Westin Navarino Dunes Resort” στην ιστοσελίδα αναφέρεται ότι διαθέτει 445 πολυτελή δωμάτια και ότι τα κτήρια έχουν σχεδιαστεί ακολουθώντας το πρότυπο της τοπικής αρχιτεκτονικής. Σε άλλο σημείο επισημαίνεται ότι δίπλα στη μεγάλη πισίνα θα υπάρχουν 4 εστιατόρια και πολλά μπαρ το καθένα από τα οποία θα έχει διαφορετική θέα στο Ιόνιο. Στα εστιατόρια οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν γεύσεις της τοπικής και διεθνούς κουζίνας. Στο σπα των 3.400 τετραγωνικών μέτρων, η περιποίηση θα γίνεται βάσει αρχαιοελληνικών συνταγών.
Το συνεδριακό κέντρο των 1.372 τετραγωνικών θα μπορεί να φιλοξενήσει έως 2.000 συνέδρους. Κοντά στο ξενοδοχείο θα λειτουργεί το “χωριό” ως κέντρο αγορών και ψυχαγωγίας και θα υπάρχει ανοιχτό θέατρο.
Το ξενοδοχείο “Romanos Navarino Dunes Resort - Τhe Luxury Collection” θα διαθέτει 289 δωμάτια και 32 παραθαλάσσιες σουίτες με ιδιωτική πισίνα.
Το Νavarino Dunes θα διαθέτει το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα, ειδικά σχεδιασμένο από τον κορυφαίο επαγγελματία παίκτη του γκολφ Bernhard Langer σε συνεργασία με τη Εuropean Golf Design. Το γήπεδο γκολφ έχει ολοκληρωθεί και θα διατηρηθεί μέχρι την έναρξη λειτουργίας.
Θ.Λ. “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 30/07/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου