Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Ολοκληρώνεται η μελέτη για το Ριζόμυλος - Πύλος

image

Ολοκληρώνεται η μελέτη για τη βελτίωση του οδικού άξονα Ριζόμυλος - Καζάρμα - Πύλος, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος, που χθες το μεσημέρι έκανε αυτοψία στο συγκεκριμένο δρόμο.
Παράλληλα, ο νομάρχης πρόσθεσε ότι επίκειται η ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει την επικαιροποίηση παλαιότερης μελέτης, στο τμήμα Σουληνάρι - παράκαμψη Κρεμμυδίων - παράκαμψη Κορυφασίου - Ρωμανού. Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι οι επεμβάσεις στους δύο οδικούς άξονες -που έχουν στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας- θα υλοποιηθούν μέσω των εργολαβιών που έχουν ήδη ψηφιστεί από το Νομαρχιακό Συμβούλιο.
Κατά τη διάρκεια της χτεσινής αυτοψίας, ο νομάρχης -τον οποίο συνόδευαν ο αντινομάρχης Στάθης Αναστασόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΝΑΜ- ενημερώθηκε σχετικά με τα σημεία στα οποία θα γίνουν επεμβάσεις.
Οπως διευκρινίστηκε, οι επεμβάσεις αυτές αφορούν - μεταξύ άλλων- βελτίωση των στροφών και διαπλατύνσεις, ενώ προβλέπουν επίσης τη συμπλήρωση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, τη διευθέτηση των ομβρίων, καθώς και αποκατάσταση του ασφαλτικού τάπητα όπου αυτό απαιτείται.

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 11/12/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου