Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

“Μani-Blauel” Το καλύτερο βιολογικό έξτρα παρθένο!

blaouel1

Τον τίτλο του καλύτερου βιολογικού έξτρα παρθένου ελαιολάδου απέσπασε το Mani-Blauel Καλαμάτα ΠΟΠ, στην έκθεση της BioFach 2010, που έλαβε χώρα στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας.
Το ιδιαίτερο αυτού του διαγωνισμού είναι ότι δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη γευσιγνωσία από πάνελ. Τα λάδια πέρασαν από την κρίση των επαγγελματιών (ειδικοί του βιολογικού εμπορίου, γευσιγνώστες, δημοσιογράφοι) που επισκέφθηκαν το Olive Oil Bar της BioFach επί τρεις μέρες.

Το ΠΟΠ Καλαμάτα ελαιόλαδο της εταιρείας Μπλάουελ, που έχει τις εγκαταστάσεις της στον Πύργο του Δήμου Λεύκτρου της μεσσηνιακής Μάνης, επιλέχθηκε ως το καλύτερο βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από τους επισκέπτες της παγκοσμίως μεγαλύτερης έκθεσης βιολογικών προϊόντων BioFach. Μάλιστα, πήρε την πρώτη θέση στην τριήμερη γευσιγνωσία, ανάμεσα σε 74 βιολογικά ελαιόλαδα.
Ο κ. Φρίντριχ Μπλάουελ σημειώνει: «Προφανώς, ένα από τα σημαντικότερα βραβεία που έχουμε λάβει ποτέ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συγχαίρουμε εγκάρδια τους αγρότες, καθώς και τους συνεργάτες μας!».
Μ.Ν. “ΘΑΡΡΟΣ” 28/02/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου