Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Στο έλεος των χούλιγκανς

Αυτές τις μέρες βρίσκονται στην περιοχή της Γιάλοβας "φίλαφλοι" (ο Θεός να τους κάνει τέτοιους) του Παναθηναϊκού, των βορείων προαστίων όπως λένε οι φήμες. Τα άτομα αυτά έχουν δημιουργήσει πάρα πολλά επεισόδια στα κάμπινγκ που μένουν και στις παραλίες που συχνάζουν.  
Τελευταία νέα αναφέρουν ότι νωρίς το απόγευμα επιτέθηκαν σε νεαρό άτομο στην παραλία της χρυσής ακτής με αποτέλεσμα, το νεαρό άτομο, να καταλήξει στο νοσοκομείο βαριά χτυπημένο. 
Σας φίλαθλος του Παναθηναϊκού και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και κλείνοντας σαράντα έξι χρόνια που παρακολουθώ αυτή την ομάδα δηλώνω την αγανάκτησή μου και τον αποτροπιασμό μου στα γεγονότα αυτά. Καλώ την πολιτεία να λάβει άμεσα μέτρα για το ξεκαθάρισμα των αθλητικών χώρων από αυτά τα άρρωστα μυαλά, αν και θεωρώ ότι η οικονομική κρίση που συνεχώς επιδεινώνεται θα αυξήσει παρά θα μειώσει τη βία γενικά στη ζωή μας.
Προσπαθώ να κατανοήσω το μίσος αυτών των νέων παιδιών εναντίον συνομηλίκων τους και δεν μπορώ να βρω μια λογική εξήγηση. Πως είναι δυνατόν να προσπαθούν για τη φυσική εξόντωση των "αντιπάλων"; 
Παρακαλώ όλους τους υγιείς φιλάθλους να διαμαρτυρηθούν για τα έκτροπα που δημιουργούν αυτά τα άτομα, σε όποια ομάδα και αν ανήκουν. 

Κώστας....


2 σχόλια:

  1. Solo Panathinaikos....Summer FAPES 2011....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε γαμημενα οντα, γαμω το σπιτι σας και το μουνι της μανας σας !!! Πηγατε σε μια επαρχιακη πολη 50 ατομα και χτυπησατε ενα παιδι για να το παιξετε μαγκες!!! Μονο τοτε βγαζετε αρχιδια ρε??? Μονο οταν ειστε ολοι μαζι??? Τελικα τοσο κοτες ειστε? Ειστε χειροτεροι και απο τους γαυρους που ειναι κοτοπουλα με κρανη !!! Ντρεπομαι που ειμαι Παναθηνα'ι'κος !!! Ειστε πραγματικα πολυ τυχεροι που δεν εμφανιστηκε κανενας τρελαμενος με καμμια καραμπινα να σας αδειασει τα εντοσθια και τα μυαλα εξω !!! Να πατε να γαμηθειτε κι εσεις και η κωλο-ομαδα σας !!! Παλιοαρχιδακια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή