Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Μαθητές νηπιαγωγείων της Πύλου στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο


Τους γέροντες και τις γιαγιάδες του Αλεξανδρακείου Γηροκομείου Καλαμάτας επισκέφθηκαν χθες το πρωί 40 περίπου παιδάκια από την περιοχή της Πυλίας, μαθητές του 1ου και του 2ου Νηπιαγωγείου Πύλου.
Οι μαθητές μπήκαν στις 8.30 το πρωί στο
λεωφορείο και γύρω στις 10  έφτασαν στο Αλεξανδράκειο. Μαζί τους είχαν φέρει χειροποίητα νηστήσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού, τα οποία είχαν τυλίξει σε χριστουγεννιάτικες συσκευασίες. Τα προσέφεραν στους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου, δίνοντάς τους μεγάλη χαρά.
Μαζί με τις νηπιαγωγούς που τους συνόδευσαν (Γεωργία Καπουλέα, Μαρία Μπούρκουλα, Χαρούλα Αναγνωστοπούλου, Ολγα Κεραμιδά, Εφη Σταυροπούλου) τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καθώς και το "Ρούντολφ το ελαφάκι"! Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που οι γιαγιάδες τραγούδησαν για τα μικρούλια, δίνοντάς τους πολλές ευχές και φιλιά!  

Γ. Σαρ. "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 22/12/2011

6 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τι είδους συμπαράσταση- βοήθεια θα πρότεινες να προσφέρει ο Δημος?Και κάτι ακόμα.Ποιανού-ης ήταν ιδέα να κάνουν την γιορτή των Χριστουγέννων χειμωνιάτικα στην Πλατεία?Εκτός και αν δρν τους χώραγε τοκτήριο του νηπιαγωγείου.Α ρε σανίδα που χάθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ(ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ) ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ;ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ;ΜΙΑ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ,ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ;KAI TO KTIΡΙΟ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ,ΚΑΘΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ.ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΟΥΤΕ ΑΠ΄ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ Η ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. FILE MOU

    MHN PAREKSHGEISAI O ANONYMOS EKSEFRASE MIA APOPSI.

    GIA TA PROVLIMATA TO NHPIAGOGEIOU MPOROUME NA VOITHISOUME OSOI EXOUN PAIDIA EKEI ALLOS NA AGORAZEI XROMATA, ALLOS NA BAPSEI KLP.

    MHN TA PERIMENOUME OLA APOT TON DHMO KAI TO KRATOS.

    KALES GIORTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε με την γλώσσα την μεγάλη σε πληροφορώ ότι και παιδια έχω,όλα έχουν περάσει από το νηπιαγωγείο και το τι εχω προσφερει ειτε λέγεται νηπιαγωγείο ειτε δημοτικό ειτε οτιδήποτε άλλο η αν θέλεις το πόσες φορές έχω περάσει από το νηπιαγωγείο άσε να το ξέρω μόνον εγώ και ουτε σου πέφρει λόγος.Το έργο του εκπαιδευτικού το πόσο σοβαρό είναι δεν θα μου το μάθεις εσύ γιατί το ξέρω καλύτερα απο εσένα.Απλώς θα μπορούσε να βρεθεί αίθουσα για την συγκεκριμένη εκδήλωση αν θέλεις έστω και με μέριμνα του δήμου.Αλλωστε στο 1ο δημοτικό υπάρχει αίθουσα εορτών.Οτι και να πεις μέσα στον χειμώνα ειναι ανεγκεφαλια να προγραμματίζεις και να πραγματοποιείς εκδηλώσεις με μικρά παιδια σε πλατείες.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KYRIOI

    PAREKTREPESTE KAI KRINETAI YPOKEIMENIKA

    BE CALM

    YPARXOUN PAIDIA APO TA DIPLANA XORIA POU DEN GNORIZOUN TI EINAI NHPIAGOGEIO KAI ME DYSKOLIA (LOGO
    METAKINHSHS) PARAKOLOUTHOUN TO DHMOTIKO.

    YPARXOUN KAI ALLA PROVLHMATA KAI O EKPAIDEYTIKOS PROSFEREI KAI O GIATROS KAI OLOI ALLA OPOIOS NOMIZEI OTI ADIKEITAI AS PALEPSEI NA ALLAKSEI THN KATASTASH ALLIOS AS ALLAKZEI TOPO KATOIKIAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή