Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ο ΤΑΣΟΣ ΤΣΟΡΩΝΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ "Προσελήφθη η κόρη του αντιδημάρχου"


Τη δημοτική αρχή Πύλου - Νέστορος ότι βολεύει ημέτερους καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Τάσος Τσορώνης. «Σε μια εργασία διάρκειας 5 μηνών βολεύουν τους ημετέρους», είπε στην “Ε“ και παρατήρησε, καταγγέλοντας: «Στο δήμο μας προσελήφθησαν 69 άτομα από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας και προσελήφθη η κόρη της αντιδημάρχου της Κορώνης ως εργάτης καθαριότητας και συντήρησης οδών κοινοτήτων και εθνικού δικτύου. Αντί, όμως, να είναι έξω, είναι στο γραφείο στο δήμο. Θα μπορούσε να προσληφθεί ένα άλλο παιδί, που θα πήγαινε έξω, για να μη βολεύουμε τους δικούς μας στο δήμο».

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 01/08/2012

4 σχόλια:

  1. Χθες ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Πύλου,σήμερα η κόρη της αντιδημάρχου,αύριο ποιός έχει σειρά?Το ανήθικο και το πολιτικώς απαράδεκτο σε άρθρο των πρηγούμενων ημερών φαντάζει πολύ λίγο.Αυτά Κωστάκη θα έπρεπε να τα σχολιάζεις όχι μόνο με κόκκινα αλλά και με κεφαλαία γράμματα.Ποιείς όμως την νήσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη δημοκρατία έχουν όλοι ίσα δικαιώματα. Αν θεωρείς πως κάτι είναι εκτός νόμιμης διαδικασίας μπορείς να πράξεις τα δέοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ηθική είναι και αυτός νόμος,μόνο που είναι άγραφος.Η ηθική λοιπόν προυπήρξε των νόμων και ήταν πιο σεβαστή απ αυτούς.Εμείς οι έξυπνοι πράττουμε διαφορετικά για το συμφέρον μας και μόνον. ΜΗΝ ΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή