Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες Final 4 στην Πύλο


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Μαρτίου, οι αγώνες για το Final Four του κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών, στην Πύλο Μεσσηνίας.

Οι τέσσερεις Φιναλίστ ομάδες, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός και Ηρακλής, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για αγώνες υψηλού επίπεδου, θέαμα το οποίο ευχαριστήθηκε όλος ο κόσμος που, κυριολεκτικά, γέμισε το κλειστό γήπεδο της Πύλου.

Ο Δήμος Πύλου Νέστορος, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Πύλου (ΝΟΠ), ο Α. Ο Τσικλητήρα και ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου (ΣΕΤΑΠ), ως συνδιοργανωτές του Final Four, οργάνωσαν αγώνες Βόλεϊ που άφησαν εποχή στον Δήμο μας, ενώ τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής αγκάλιασαν τον αγώνα και έδωσαν την πολύτιμη βοήθειά τους όπου τους ζητήθηκε.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Πύλου-Νέστορος που διοργανώνονται αγώνες τέτοιου βεληνεκούς. Η συμμετοχή ήταν αθρόα, με φιλάθλους από όλη την Μεσσηνία και την Ελλάδα, να γεμίζουν τον χώρο του κλειστού γηπέδου, για να παρακολουθήσουν το μεγάλο αυτό γεγονός και να χειροκροτήσουν τον μεγάλο νικητή.

Η νικητήρια ομάδα του Ολυμπιακού κράτησε για τέταρτη συνεχόμενη φορά το κύπελλο, ενώ οι αθλήτριες του Πανναξιακού, φτάνοντας άξια μέχρι τον τελικό, έπαιξαν με ψυχή, κάνοντας περήφανους τους Ναξιώτες. Οι αθλήτριες, οι προπονητές, οι δημοσιογράφοι και όλοι όσοι ήρθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ευχαριστήθηκαν τη φιλοξενία που τους προσέφεραν οι πολίτες της Πύλου, κάτι που φάνηκε τόσο στις δηλώσεις τους όσο και στον τρόπο που διασκέδασαν μετά τον τελικό. Το μεγάλο κέρδος της διοργάνωσης ήταν η γεμάτη με κόσμο Πύλος, αλλά και το γεγονός ότι οι πολίτες του δήμου έζησαν αξέχαστες στιγμές στον τόπο τους.


«Το Ελληνικό Βόλεϊ έδειξε για μια ακόμη φορά τι μπορεί να πετύχει. Οι συνδιοργανωτές του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, ο Δήμος Πύλου Νέστορος, ο ΝΟ Πύλου κι ο υπέροχος κόσμος της Πύλου, μαζί με τις συμμετέχουσες ομάδες μας βοήθησαν να έχουμε ένα ακόμη όμορφο Final Four στην Περιφέρεια σε υγιές φίλαθλα πλαίσια και τους ευχαριστώ όλους για τις εξαιρετικές εικόνες που μας πρόσφεραν αυτό το διήμερο», δήλωσε μετά τον τελικό ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, παραδίδοντας στον δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριο Καφαντάρη, τιμητική πλακέτα, για την άψογη διοργάνωση των αγώνων.

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, επιβράβευσε την ομάδα του Ολυμπιακού για την νίκη του και δήλωσε: «Οι αποψινοί αγώνες είναι μια απόδειξη του τι μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε ενωμένοι. Ο Δήμος μας, ο ΝΟΠ, ο Α.Ο. Τσικλητήρα, τα μέλη ΣΕΤΑΠ και η Αστυνομία, δούλεψαν σκληρά, για να απολαύσει ο κόσμος ένα σπουδαίο αθλητικό διήμερο. Δίνουμε όμως και μια υπόσχεση, ότι τέτοιες δράσεις θα συνεχίσουν να γίνονται για να δώσουμε στην περιοχή μας πνοή. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΟΠΕ, που μας εμπιστεύτηκε και μας τίμησε με την επιλογή του να αναλάβουμε φέτος εμείς τη διοργάνωση του Final Four».


5 σχόλια:

  1. Έπρεπε να σε σχολιάσουν αρνητικά για να κάνεις το αυτονόητο και αντικείμενικο......;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανιστόρητος!!!!
    Το αθλητικό μέρος είναι στο αθλητικό blog. Η διοργάνωση σε αυτό. Επομένως άτοπος ο σχολιασμός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με απολυτη επιτυχια και απληρωτους τους επαγγελαμτιες τις Πύλου ? Στις πλατες άλλων και γω κανω τετοια διοργανωση. Ξεφτυλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι επαγγελματίες που θα πληρωθούν με μέγιστη καθυστέρηση 1,5 μήνα και έβγαλαν από 1000 έως 2500 ευρώ ένα Σ/Κ νεκρό για την Πύλο και δεν πήραν ούτε ένα εισιτήριο ? Σε αυτούς αναφέρεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναφέρομαι σε αυτούς που κανείς δεν τους ενημέρωσε οτι θα πληρωθούν μετά από 1,5 μήνα (που θα γίνουν πάνω από 3-4) και τα λεφτά που θα πάρουν τότε τα έχουν βάλει από την τσέπη τους χωρίς να τους περισσεύουν. Κάποια μαγαζιά αγόρασαν εμπόρευμα για να δουλέψουν. Πως φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από ελεύθερο επάγγελμα.
    Όταν κανονίζεις μια εκδήλωση δεν την χτίζεις με τις τσέπες των άλλων. Κάνεις τα κουμάντα σου, και ή είσαι "άντρας" και το ξεκαθαρίζεις με αυτούς που θα χρωστάς, ή τα βάζεις από την τσέπη σου. ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ. Μια ζωή τα ίδια πουλάτε μούρη στις πλάτες των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή