Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Περιοριστικά μέτρα στην κατανάλωση νερού στην Πύλο

Περιοριστικά μέτρα για την κατανάλωση νερού επιβάλλει η ΔΕΥΑ Πύλου γιατί έχουν μειωθεί τα υδάτινα αποθέματα. 
Ετσι μέχρι και τις 31 Αυγούστου θα ισχύει ανώτατο όριο ημερήσιας κατανάλωσης 220 λίτρα ανά άτομο. Οπως διευκρινίζει η σχετική ανακοίνωση του γενικού διευθυντή της ΔΕΥΑΠ Πάνου Ανδριανόπουλου, η απόφαση πάρθηκε σύμφωνα με τον κανονισμό ύδρευσης. 
Επιπλέον, θα διακόπτεται προσωρινά η παροχή νερού σε όσους υπερβαίνουν το ημερήσιο όριο των 220 λίτρων. 
Την περιοχή και τον χρόνο εφαρμογής των ορίων θα ορίζει με απόφασή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύλου, σύμφωνα με τις κατά τόπους συνθήκες και τα υδάτινα αποθέματα της περιοχής.

5 σχόλια:

  1. 100 χρονια πισω μας πατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια! Με το να μην κανεις 1 ωρα μπανιο και να σπαταλας νερο δεν θα παθεις τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως υπολογιζεται η καταναλωση των 220 λιτρων στην οικιακη/επαγγελματικη καταναλωση για καθε ατομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το μέτρο ισχύει μόνο για την πόλη της Πύλου ή και στο δήμο Πύλου-Νεστορος; Γιατί στο Χαρακοπιό κάτι μέρες, τώρα που έρχονται οι "Αθηναίοι" (με την καλή έννοια αφού ειναι παιδιά μας κι εγγόνια μας) παρατηρείται μείωση έως και εξαφάνιση του νερού σχεδόν κάθε απόγευμα. Είναι και οι γιαγιάδες κι οι παπύδες πο παίρνουν το λάστιχο και ποτίζουν τις ντομάτες και τις μπάμιες, οπότε η δεξαμενή σδειάζει και μαζί η πίεση του νερού. ΠΡΈΠΕΙ ΌΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΈΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το νερό το σπαταλάνε οι λάρτζ τουρίστες των γκολφ, οι λαδέμποροι-χασισέμποροι τσιφλικάδες που ποτίζουν τις παλιές ελιές (λες και τις φύτεψαν τώρα και είναι νέες) και οι κάγκουρες που πλένουν κάθε μέρα τα κωλοφτιαγμένα τους αμάξια για να ρίξουν γκομενάκι το βράδυ στη γιάλοβα. όπου τους βρίσκετε φάπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή