Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΘΩΝΗΗ πολυαναμενόμενη πανευρωπαϊκή έκθεση των ΕΛΤΑ στην Μεθώνη με τίτλο «τα Κάστρα της Ευρώπης μέσα από τα Γραμματόσημα» ήταν το θέμα της σημερινής συζήτησης στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο στην Πύλο, μεταξύ του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, του Διευθυντή Φιλοτελισμού των Ελληνικών Ταχυδρομείων Γιώργο Ντζούρα, του Τομεάρχη Μάρκετινγκ Νίκου Απέργη και του Προέδρου του Συλλόγου Φίλων Κάστρου Μεθώνης Γιάννη Μπίρη.
Στη συνάντηση ο Δήμαρχος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επικείμενη συνεργασία του Δήμου Πύλου-Νέστορος και των ΕΛΤΑ αλλά και την αγάπη του για τα ελληνικά ταχυδρομεία. Όπως ο ίδιος δήλωσε «χαίρομαι πραγματικά όταν συμβαίνουν στην περιοχή μας ουσιαστικές εκδηλώσεις, που στοχεύουν στην ενημέρωση των πολιτών σε θέματα που άπτονται της πολύτιμης πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Χαίρομαι επίσης για τη συνεργασία μας με την Πρόεδρο των Ελληνικών Ταχυδρομείων Ευφροσύνης Σταυράκη που με πρωτοβουλία της γίνεται αυτή η έκθεση, αλλά και με τον σύλλογο Φίλων Κάστρου Μεθώνης και τον Πρόεδρο Γιάννη Μπίρη που πάντα στέκεται αρωγός στη διαφύλαξη της πολιτισμικής μας παράδοσής, μέσα από ενέργειες που κατά καιρούς υλοποιούνται στην περιοχής μας».

Η έκθεση είναι εμπνευσμένη από τη φετινή Ειδική Σειρά Γραμματοσήμων EUROPA με θέμα τα Κάστρα και μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο άλλων εποχών μέσα από την ιστορία και την αρχιτεκτονική εντυπωσιακών μνημείων της Ευρώπης. Την επιμέλειά της έχουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ενώ η έκθεση και οι σχετικές με αυτή εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Κάστρου Μεθώνης. Τόσο μεγάλου βεληνεκούς εκδήλωση για σειρά EUROPA πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την καθιέρωση του θεσμού (15 Σεπτ. 1956) και σαφώς στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας για μήνες, στη Μεθώνη.

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες τις για το κοινό στις 5 Αυγούστου 2017 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως και τις 17 Αυγούστου, στο Πνευματικό Κέντρο της Μεθώνης.

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑ. Ο ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΚΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑΛΛΕΙΜΑΤΟΣ . ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ .ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΟΥΣ . ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ. ΟΠΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΧΏΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ . ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΙ. ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΛΟΒΑ ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΟΥΤΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΟΥΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΠΑΣΑΛΕΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΑΠΟ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή