Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΧΩΡΑ Πολιτιστικό κέντρο οι αποθήκες της ΑΤΕ

Τη διαμόρφωση των αποθηκών της ΑΤΕ σε κοινωνικο-πολιτιστικό κέντρο εισηγείται προς τον Δήμο Πύλου - Νέστορος το Τοπικό της Συμβούλιο της Χώρας, που συνεδρίασε πρόσφατα προκειμένου να διαμορφώσει την πρόταση της Δημοτικής Κοινότητας εν όψει της κατάρτισης του δημοτικού προϋπολογισμού για το 2018. 
Συγκεκριμένα, η πρόταση που ενέκρινε ομόφωνα το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας εισηγείται τα εξής έργα: Συντήρηση και επισκευή αντλιοστασίων. Διαμόρφωση αποθηκών ΑΤΕ για τη δημιουργία κοινωνικο- πολιτιστικού κέντρου. Συντήρηση, επισκευή, διαμόρφωση δημοτικών κτηρίων. Αγροτική οδοποιία. Αγορά οικοπέδων, διανοίξεις δημοτικών οδών για την εφαρμογή του σχεδίου πόλης Χώρας. Διαμόρφωση χώρου και περίφραξη για την κατασκευή αμαξοστασίου. Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης. Συντήρηση και επισκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, διανοίξεις φρεατίων.
Ολοκλήρωση και ασφαλτόστρωση οδών Γεροντίτη και Αγίων Αποστόλων. Κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων. Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου Αγίου Κωνσταντίνου. Συντήρηση και επισκευή νεκροταφείων, δημοτικού φωτισμού και παιδικών χαρών. Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου Κεφαλόβρυσου. Συντήρηση και επισκευή γηπέδου 5x5 και γηπέδου μπάσκετ στο Γυμνάσιο - Λύκειο. Συντήρηση και επισκευή γυμναστηρίου στο Γυμνάσιο - Λύκειο. Συντήρηση και επισκευή δημοτικών τουαλετών. Κατασκευή πεζοδρομίων από θέση Κλειδί έως το Κεφαλόβρυσο. Προέκταση προαυλίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Συντήρηση και επισκευή στην πηγή του Αγίου Κωνσταντίνου και αντικατάσταση του αμιαντοσωλήνα στον οικισμό Στυλιανού. Κατασκευή βρύσης στον οικισμό Στυλιανού. Ολοκλήρωση του έργου της ανάπλασης του Μουσείου και του περιβάλλοντος χώρου. Δημιουργία περιπτέρου στην οικία Μπάρκα. Συντήρηση και επισκευή του δρόμου Χώρα - Λαδά. Αναπλάσεις στην κεντρική πλατεία και γύρω από αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου