Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Η νέα ταινία του Γ. Οικονομίδη σε παραγωγή Χ. Κωνσταντακόπουλο Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Λένα Κιτσοπούλου θα συμμετέχουν στην νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδ


Πρόκειται για την ταινία «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς», μια μαύρη κωμωδία το σενάριο της οποίας υπογράφει ο ίδιος μαζί με τους Χάρη Λαγκούση και Δημοσθένη Παπαμάρκο. 
Πρωταγωνιστούν ακόμη οι: Γιάννης Τσορτέκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Βασίλης Μπισμπίκης, (ο Μεσσήνιος) Γιώργος Γιαννόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης. Τα γυρίσματα που θα γίνουν εξ’ ολοκλήρου στη Λαμία, θα ξεκινήσουν τον επόμενο Ιούλιο. 
«Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» είναι η 5η μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, ενώ πρόκειται για μια διεθνή συμπαραγωγή μεταξύ Ελλάδας (Faliro House (Χρήστου Κωνσταντακόπουλου), Αργοναύτες, Γαλλίας (EZ Films), Γερμανίας (Sutor Kolonko) και Κύπρου (Y.E. Films Ltd). 
Ο σκηνοθέτης με τους συνεργάτες του, βρίσκονται στη Λαμία και στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, για την προετοιμασία της παραγωγής, από τον Οκτώβριο του 2017 μέχρι και το τέλος του χειμώνα. 
Η έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας είναι προγραμματισμένη για την άνοιξη του 2018. Πρόκειται για την πρώτη κινηματογραφική παραγωγή που θα γυριστεί στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου